Szerintem sokan nem fognak szavazni menni. Egyetertetek?
Figyelt kérdés
Nem akarják már a Fideszt de félnek, hogy MZP belevinne a háborúba az országot ezért rá sem akarnak szavazni. Az egyéb választék pedig kicsi.2022. ápr. 3. 02:34
1/7 anonim válasza:
1. Nem viszi bele, mert nem is tudná.
2. Van egyéb választasi lehetőség is. Kutyapárt, Mi hazánk, stb.
2/7 anonim válasza:
Nálunk a baloldali ismerőseim inkább túrazni mennek.Azt mondták ,úgy is le van játszva..Mindenki lop..
3/7 anonim válasza:
Perse, mindig sok a nemszavazó, nyilván most is ez lesz.
4/7 anonim válasza:
#2 sajnálom, h ilyen hozzáállású barátaid vannak. és sajnos sok ilyen van, akiket nem érdekel az ország jövője. 4 évente legyen 10-20 percünk erre.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem aki nem megy el azt nem nem érdekli. Inkább egyiket sem tartja elég jónak. Soktol hallom, hogy a rossz meg a megrosszabb. Ezért nem megy.
2022. ápr. 3. 03:50
6/7 anonim válasza:
akkor meg szavazzon egy harmadik , kisebb pártra. de utána ne háborogjon, hogy milyen rossz, ha meg se próbál ellene tenni.
egyébként meg szerintem sokan lusták is még a szavazóhelyiségig is elsétálni, hiába van véleményük.
7/7 anonim válasza:
Olyan ismerősök, kollégák mennek, akik eddig sose voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!