Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted ki fogja megnyerni...

Szerinted ki fogja megnyerni a választást? Te kire szavazol? Válaszod indokold is meg! (Mint a dolgozatokban xdd)

Figyelt kérdés
Én a Fideszre szavazok, a családban mindenki rá fog, mivel MZP csak Gyurcsány bábja. Nem kell ide megint DK.

2022. ápr. 1. 23:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
51%

MZP

Mert nem akarok diktatúrában,elnyomásban élni,megvárni amíg választás sem lesz.

Jönne a stabil fizetőeszköz,euro

Egészségügy fejlesztése

Nem stadionokra,meg magánzsebekbe vándorolna az EU-s pénz.

Hajrá MZP!

2022. ápr. 2. 22:46
 32/34 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nyer Orbán Viktor.

Én az MKKP-ra fogok szavazni, azért, hogy bejussanak a Parlamentbe. Eddig egyszer sem kaptak esélyt. A legszimpatikusabb párt (nekem) .

2022. ápr. 3. 11:23
 33/34 anonim ***** válasza:
54%

Fidesz.

Márki nem normális. Megneztem most a szavazás utáni interjúkat is. Ebből is látszott. Orbán normálisan válaszolt a kérdésekre.

MZP meg először azt mondta hogy van esély, és ez egy igazi választás, 1 perccel később már azt mondta hogy ez nem tisztességes a választás, nincs demokrácia, és persze 28szor elmondta Orbán nevét, kérdésekre nem is válaszolt, Péterfi Judit (a Fleto által odaküldött póráz) intett a kapitánynak, hogy elég volt menjünk. Vicc az ember.

Abba hogy a baloldal mennyire alkalmatlan hazaáruló, inkább most bele se megyek.

2022. ápr. 3. 12:58
 34/34 anonim ***** válasza:
51%
Jah 23/f, Budapest, ez lemaradt
2022. ápr. 3. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!