Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted ki fogja megnyerni...

Szerinted ki fogja megnyerni a választást? Te kire szavazol? Válaszod indokold is meg! (Mint a dolgozatokban xdd)

Figyelt kérdés
Én a Fideszre szavazok, a családban mindenki rá fog, mivel MZP csak Gyurcsány bábja. Nem kell ide megint DK.

2022. ápr. 1. 23:30
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Már elnézést 6-os. De pl a te családod Márky-Zayra szavaz, akkor én is butázzam le őket?
2022. ápr. 1. 23:56
 12/34 A kérdező kommentje:
Euró meg kell a francnak.
2022. ápr. 1. 23:56
 13/34 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, 100%ban egyet értek. Lélekben tali vasárnap!
2022. ápr. 2. 00:00
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
12, ezzel a mondásoddal bebizonyították hogy buta fagy. Ilyen embereknek nem kellene szavazati jog.
2022. ápr. 2. 00:02
 15/34 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, MZP-re sok mindent lehet mondani, de hogy báb lenne, vagy irányítani lehetne, azt nem. Ez a Gyurcsány bábja szöveg egy buta összeesküvés-elmélet. Az angol királynő is lehetne az ellenzék élén, arról is azt kommunikálnák, hogy 100% Gyurcsány.

MZP-re szavazok, mert tisztességes, felkészült, van víziója, ezen belül egy jól átgondolt gazdaságpolitikája. Emberileg is ezerszer jobb, mint a legtöbb politikus. A Fidesznek lett volna lehetősége bizonyítani, de korrupt, kommunista irányba mennek, a külpolitikájuk katasztrofális, elszigetel a teljes fejlett világtól (nem, nem gondolom, hogy mindenben engedni kéne az EU-nak, de amit művel, az már értelmezhetetlen). Újabban a V4-ekkel is megromlott a kapcsolatunk. Ezenkívül van egy olyan debil kommunikációjuk, ami értelmes embert nem tudom elképzelni, hogy hogy nem irritál.

2022. ápr. 2. 00:05
 16/34 anonim ***** válasza:
51%
14, az eurónak előnye és hátránya is van. Szerintem is több a hátránya, de ettől még nem butázlak le hogy másképp gondolod. Te se tedd.
2022. ápr. 2. 00:06
 17/34 anonim ***** válasza:
23%
#2: Szegénykém... :)
2022. ápr. 2. 00:06
 18/34 anonim ***** válasza:
71%
A fidesz is vergődik már kínjában, bevették győzikét, kis grofóval pózol a köpcös. Aki ilyen pártra szavaz arról süt a szellemi visszamaradottság
2022. ápr. 2. 00:08
 19/34 anonim ***** válasza:
55%
#15: Asszem, te nem láttad, nem hallottad, miket mondott MZP az elmúlt 3-4 hónapban. Ez az ember még a full ellenzéki Ceglédi Zoli szerint is egy politikai analfabéta. Mindegy, szavazz csak a vesztesre, te bajod. :)
2022. ápr. 2. 00:10
 20/34 anonim ***** válasza:
56%
#19: Szerintem pedig te nem láttad, csak amit megrágtak és eléd tálaltak. Ha valaki itt báb, az te vagy. A Fidesz manipulált bábja.
2022. ápr. 2. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!