Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyha túllépem a 250 órát,...

Hogyha túllépem a 250 órát, DE le tudnak zárni mert amint vissza megyek folyamatosan pótlom a dolgozatokat, akkor is megbukhatok?

Figyelt kérdés

Szóval sokat voltam beteg és így alakult hogy 234 órám összejött...

Lehet még róla szó hogy megbetegszem és stb...

De a dolgozatokat folyamatosan pótlom.

Hallottam olyanról is hogy egy bizonyos órák %-át ha átlépem(egyenként) akkor megbukok. Nem tudom pontosan hogyan is van ez.

Ha tényleg így lenne...

Nem tudom mit csinálnék.

2022. jan. 25. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanártól kell megkérdezni. Nálunk a szaktantárgyakból volt ez a százalékos dolog.
2022. jan. 25. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha túlléped a 250 órát,vagy pedig tantárgyanként 30 %.ot,akkor osztályozóvizsgát kell tenned,nem pedig megbuksz.
2022. jan. 26. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam azt, hogy egy diák az osztályozó vizsgán megbukott. Természetesen ha tanulsz akkor ez veled nem fordulhat elő.
2022. jan. 26. 10:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:-)
2022. jan. 26. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno volt egy osztálytarsam, olyan szörnyű természete volt, inkább átengedték, csak ne kelljen még egy évet őt látni.

Egyébként augusztusban osztályozó vizsga, ahogy fentebb írták.

2022. febr. 21. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!