A munkahelyemen mindenki politizál és már nagyon zavaró. Mit tegyek?
A munkahelyemen mindenki a politikáról beszél, persze nagyon bölcsek és okosak a kollégáim, nem is értem miért nem ők indulnak a választásokon. A főnökeim és a kollégáim is Fideszesek. Engem nem szoktak kérdezni, hogy a mik a nézeteim...eddig. aki másra szavaz az mind hülye. Félek egy kicsit attól, hogy mivel én nem a Fideszre fogok szavazni le leszek oltva és én leszek a szar szemétláda... Egy családias, kis cég vagyunk ahol alapjáraton jó a hangulat, de az utóbbi pár hónapban kiborítanak, hogy egész nap ez megy. Pl: egész nap az megy: dögöljön meg az összes ukrán, mert hogy undorító nácik, ide ne meneküljenek, Putyin jól teszi hogy irtja őket....
1 éve vagyok itt, nyilván nincs tökéletes munkahely de ezt nem bírom tovább hallgatni.
Tippek, trükkök hogyan szarjam le ezt vagy valakinek van hasonló tapasztalata? Borzalmas ezt hallgatni egész nap.
Azon gondolkoztam, hogy fülhallgatón fogok telefonálni és ha beindulnak akkor pl: felhívom a könyvelőt.
Próbálok magamban énekelni ha beindulnak, de hallom.
Ha beindulnak akkor akár fel is állnak magyarázni.
Egyébként én is azt tenném, amit a #2-es mondott.
Jó, előbb kérnék egy kb. 10-szeres fizetés emelést, hogy elviseljem a marhaságukat, ha nem adnak, akkor lépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!