Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A munkahelyemen mindenki...

A munkahelyemen mindenki politizál és már nagyon zavaró. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen mindenki a politikáról beszél, persze nagyon bölcsek és okosak a kollégáim, nem is értem miért nem ők indulnak a választásokon. A főnökeim és a kollégáim is Fideszesek. Engem nem szoktak kérdezni, hogy a mik a nézeteim...eddig. aki másra szavaz az mind hülye. Félek egy kicsit attól, hogy mivel én nem a Fideszre fogok szavazni le leszek oltva és én leszek a szar szemétláda... Egy családias, kis cég vagyunk ahol alapjáraton jó a hangulat, de az utóbbi pár hónapban kiborítanak, hogy egész nap ez megy. Pl: egész nap az megy: dögöljön meg az összes ukrán, mert hogy undorító nácik, ide ne meneküljenek, Putyin jól teszi hogy irtja őket....

1 éve vagyok itt, nyilván nincs tökéletes munkahely de ezt nem bírom tovább hallgatni.

Tippek, trükkök hogyan szarjam le ezt vagy valakinek van hasonló tapasztalata? Borzalmas ezt hallgatni egész nap.

2022. márc. 24. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lemegy a kampány, azután nem lesz ez téma. Vélhetően a háború is lezárul pár héten vagy hónapon belül.
2022. márc. 24. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Én tuti felmondanék ilyen helyzetben...
2022. márc. 24. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
egyik füleden be a másokon ki. ne is figyelj oda.
2022. márc. 24. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk azt így látatlanban is tisztelem bennük,hogy nem dőlnek be a háborús propagandának ami most megy.
2022. márc. 24. 17:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Azon gondolkoztam, hogy fülhallgatón fogok telefonálni és ha beindulnak akkor pl: felhívom a könyvelőt.

Próbálok magamban énekelni ha beindulnak, de hallom.

Ha beindulnak akkor akár fel is állnak magyarázni.

2022. márc. 24. 17:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem a nézetükkel van a baj, hanem hogy mindenki más hülye aki nem úgy gondolja.
2022. márc. 24. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Csaladias, kis ceg. Es mar ott is ez megy? En napi 3 orat gallgatom a fonokom fidesz politizalasat, de ez kozszfera is meg is ertem. De mar civilben is ez megy? Amugy en csak bologatok, ugy beszelek mint aki egyetert. Amugy magamvan meg mast gondolok. Nem is hangoztatom. Nem szabad, te se csinald mert ki fognak kozositeni. Te meg en vagyunk az un. rejtett ellenallok, akik titokban vannak a rendszer ellen. Pl. azzal hogy masra szavazol mint amit mondasz. De haboruban is voltak kivulrol naci szimpatizansok, titokban zsidomentok. Valami ilyesmik vagyunk mi is.
2022. márc. 24. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Kis sunyik vagytok,nem valami hősök...lenne az a verzió is,hogy kiálltok az elveitek mellett
2022. márc. 25. 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyébként én is azt tenném, amit a #2-es mondott.

Jó, előbb kérnék egy kb. 10-szeres fizetés emelést, hogy elviseljem a marhaságukat, ha nem adnak, akkor lépnék.

2022. márc. 25. 00:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam ellen érveket mondani de akkor még jobban belendülnek. Már be adtam a jelentkezési egy helyre, hátha kapok választ.
2022. márc. 25. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!