Miért a FIDESZ? Miért nem a baloldali összefogás?
Baloldali szimpatizánsoknak összeszedtem miért kell a fideszre szavazni!
- Egészségügyet tönkretette a fidesz. Hazugság.
Sokat hallom nem jó, de ez hazugság. A sürgősségi beavatkozások azonnal elérhetőek mindenki számár vidéken és nagyvárosokban is ráadásul ingyenes.
A nem sürgősségi azaz halasztható beavatkozások is ingyenesek és tervezhetőek.
Háziorvosi ellátás szintén ingyenes és mindenhol elérhető.
Amennyiben nem lenne ingyenes ellátás kimaradna az ellátásból aki nem képes kifizetni azt.
Egy példa: mindenki gondoljon arra hogy meg kell műteni, mondjuk törött medence csont miatt.
Hol lenne a legjobb
a. Szerbia (ingyen)
b. Románia (ingyen)
c. USA (kb. 3-millió forint)
d. Magyarország (ingyen)
Fentieken kívül Magyarországon sose volt jó vélemény az eü-ről. Még Hofi is ezen viccelődött. A másik érdekes tény hogy a baloldal szereti eladni azokat az üzletágakat amit nagy haszonnal lehet működtetni. Az EÜ pont ilyen. Nagy üzlet ezért kell rossz hírét kelteni hiszen akkor el lehet adni.
- Fidesz lop. Hazugság.
Ha lop honnan van pénz mindenre?
Építettek: metrót, autópályát, stadiont, korházat, kerítést stb.
Vettek: aranyat, harci eszközöket, közműveket (gáz, viz, áram,) stb.
Van pénz: ingyenes egészség ügyre, adó kedvezményre, ingyenes oktatásra, bér emelésekre, nyugdíj emelésre, stb.
- Fidesz alkalmatlan. Hazugság.
Egy mszp kormány után vették át a stafétát. Említett kormány saját maga ismerte el hogy elkúrt@. Ezután fidesz munkahelyeket teremtett, stabilizálta a gazdaságot, bevezetett számos adókedvezményt, és elindította az országot a fejlődés útján, van pénz mindenre. Rezsi csökkentés, felújítási támogatás, CSOK, stb. Itt mindig jön ezek miatt most drága az építő anyag… de a szlovákoknál is drága és ott nincs fidesz. Drága mindenhol europában.
A baloldal irányítása alatt vasút és korház bezárások voltak, munkahelyek mentek tönkre, minden balos kormány megszorításokat vezetettbe.
- Oktatást tönkre tette a fidesz. Hazugság.
Ingyenes és világszínvonalú oktatásunk van. Ha nem így lenne nem jönne ide külföldi diák.
Ha az oktatással baj lenne akkor nem lenne ennyi szakember vagy ennyi nemzetközileg elismert tudós, nem lenne ennyi új diplomás mérnök, stb.
És a baloldal:
Minden kormány megszorításokat vezetettbe.
Háborúba küldenének magyar katonákat.
Fegyvert szállítanának Kárpátalján keresztül ezzel célponttá tennék Kárpátalját.
Elzárnák az orosz gázt ezzel tönkretennék a gazdaságot.
Adót emelnének, fizetős eüt szeretnének, lebontanák a kerítést, IMF hitelt vennének fel stb.
Nem a fűtés lesz a legnagyobb problémád… mire megérted már késő !!!
Főleg az egészségügyet dicséred itt, hát örülhetsz neki, hogy nem volt olyan problémád, ami sürgős szakorvosi vagy kórházi ellátást igényelt. Én sajnos megtapasztaltam, hogy az emberi élet az egészségügyi dolgozók számára fabatkát sem ér.
Amikor bejött a Covid, senki nem mehetett orvoshoz, mert a "rengeteg" covidost kellett kezelni, és így nagyon sok ember a saját otthonában halt meg még covidban is, vagy romlott az életminősége, mert nem kapta meg a szükséges kezelést.
Én rákos voltam, az egész méhem egy hatalmas tumor volt, ömlött belőlem a vér, az orvosom sürgős műtétet írt elő. Igen ám, de pont a műtét napján jött az új rendelet, hogy senkit sem látnak el, csak a súlyos és sürgős eseteket. Az enyém súlyos és sürgős volt, mégis elhalasztották bizonytalan időre, és azt mondták nekem, hogy azért nem tudok befeküdni a nőgyógyászatra, mert tele van covidossal, nem csak az, hanem az egész kórház.
Mivel már csak napjaim voltak hátra az elvérzésből, írtam egy levelet a kórház igazgatójának, hogy utasítsa az orvosomat a műtét elvégzésére, mert ha nem műtenek meg rögtön, megölöm magam, mert már nem bírom a borzalmas fájdalmat és a folyamatosan ömlő vért.
És emiatt műtöttek meg, a könyörgésem miatt. De nagyon sok ember sajnos nem volt ilyen "szerencsés".
Az volt az érdekes, hogy az egész kórház kihalt volt a pár nap alatt, amíg bent voltam. Mint egy szellemtanya. Az osztályon 2 nő feküdt rajtam kívül, egyik sem volt covidos, de az épület többi része kihalt volt, se napközben, sem éjjel nem láttam senkit, pedig állandóan mászkáltam.
Becsaptak, hogy azért nem műtenek meg, mert a sok covidos miatt nincs hely, és közben meg nem volt ott egy sem.
Az egészségügy évek óta borzalmas, ezt csak azok tudják, akik sűrűn járnak orvoshoz. Engem a vizitdíj sem zavart, ne mondja senki hogy 300 forint olyan rohadt nagy összeg, amikor meg tudják venni a drága autót, lakást, ruhákat, cigit, piát.
És abban az időben nem is volt ennyi beteg ember, nem kellett hónapokra előre időpontot kérni, hónapokig szenvedni. Simán be lehetett menni akármelyik szakrendelésre, nem volt annyi beteg, így azt a hatalmas 300 forintos összeget simán ki tudta az ember fizetni, ráadásul a többség csak egyszer, hiszen a rendeléseken megoldották a problémáját. Szóval az egészségügy az egész Fidesz éra alatt pocsék volt.
Nem igaz, hogy azonnal elérhető a sürgősségi. Gondolom egyszer se voltál ott, én sajnos többször is. Eleve a mentő is egy óra múlva jön ki! Majdnem meghaltam a fogászaton egy fulladásos allergiás roham miatt, nem rajtuk múlott, hogy még élek. Anyukámat vittem be, mert levágta az ujját, és este 9-től reggel 9-ig ott ültünk. Ez többször előfordult más súlyos panaszok miatt, 220-as vérnyomás, stb. Egy egész éjszakát rá kell szánni, hogy egyáltalán ránézzenek az emberre!
A sürgősségin még jobban leszarnak, mintha bemennél egy rendelésre azt állítva, hogy nagyon rosszul vagy. Mert akkor nagy keservesen, de ellátnak.
És nem ingyenes az egészségügy. A TB-t havonta fizetni kell, egyre magasabb a díja, orvoshoz meg nem jut el az ember, mert fél-egy év várakozási időszak van az államiban. Ezért mindenki magánhoz megy, ami drága, és még pluszban fizeti a TB-t, amiért NEM KAP kezelést, tehát a semmit fizeti. Már a magánhoz is több hetes/hónapos várakozási idő van, ami bizonyítja az állami eü helyzetét. A háziorvos mit tud csinálni, amikor éppen elérhető napi 4 órában? Belgyógyász, csak beutalók és receptek írására jó, igazán segíteni nem tud.
A lopásról szólva: Minden pénzt nem lehet ellopni, gyanús lenne, hogy megállt az ország, mert nincs egy fillér se a kasszában. Viszont az EU rengeteg, megszámlálhatatlan összegű pénzt kölcsönöz az országnak, amiből rengeteg eltűnt, nem tud elszámolni vele az ország, nem arra lett felhasználva, amire adták.
Aztán van mondjuk egy 500 milliós beruházás, aminek a felét használják fel az adott célra, a másik fele megmarad, de azt mondják, hogy az egész 500 millió elment rá.
Az EU már vizsgálódik, és felelősségre vonja Orbánt az uniós pénzek felhasználása miatt.
A tűzijátékra is rámondták, hogy több milliárd forintba kerül. Senki nem tudja ezeket ellenőrizni, de ki hiszi el???
Ezenkívül módosította önállóan az alaptörvényt, amit eleve nem tehetett volna meg.
Az árak az egekbe emelkedtek, hiába mondják, hogy több a fizetés, mint tíz éve... és az árak, adók? Egyenes arányban növekedtek a fizetéssel??? NEM.
Az oktatásra még senkit sem hallottam panaszkodni, csak amikor a covid miatt otthoni oktatás volt, ami semmit se ért.
Szerintem nem kéne úgy próbálni rávenni az embereket a Fidesz támogatására, hogy nem látod az igazságot. Te csak azt látod, ami a felszínen van, amit mondanak neked.
Azt sem látod, hogy a Márky-t csak azért tették a képbe, hogy lejárassák a másik nagy pártot. Ez az egész egy megrendezett műsor, nem tűnt még fel?
Azért tették bele a műsorba Márky színészt, hogy mindenki meggyűlölje az ellenzéket, és a Fideszre szavazzon. Az emberek meg szidják agyba-főbe, hogy hazudik, össze-vissza beszél, stb. DIREKT VAN EZ!
Ki kellene nyitni a szemeket és a valóságot látni ahelyett, amit láttatni akarnak.
Te szavazz csak nyugodtan a kedvencedre, senkit nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!