Előző választáson elért 19%os Jobbikra szavazó 1 millió ember hány százaléka pártolhatott át a Mi hazánkhoz?
Gondolom anno azért szavaztak a Jobbikra (mint pl. én) mert néppárti,nemzeti szellemiségű,hagyomány ápoló, radikális szemléletű volt (vagy annak mutatta magát, azt nem tudom, de jók voltak a magyaros rendezvényeik, koncertjeik az biztos)
Ezeket az embereket már a két részre szakadással, majd az ellenzéki koalícióval mennyire elveszítették el?
Lehet,hogy akár a 70-80%uk átpártolt a Mi hazánkhoz?
Kisebb hányada már a kettészakadásnál lemondott mindkettőről?
Biztos megkérdezték ezt már mások is azelőtt, de hátha azóta a te véleményed is változott.
Érdekes helyzet van.
18 ban nem volt a Fideszen kívül, jobboldali alternatíva, hisz addigra "néppártosodott" a Jobbik.
Ezért sokan inkább a Fideszre tették az x-et. A Mi Hazánk is, jóval a választások után alakult.
Most úgye ez nincs így.
És van egy rakat kiábrándult Jobbikos. Szerintem ők inkább Mi Hazánk szavazók leszek.
És ez igaz a kiábrándult fideszeskre is.
Itt az a kérdés kikböl van több?
Honna szív el több szavazatot?
Vona szerint a Jobbiktól. És ezért nem kap sok bírálatot a fidesz részéről a MH.
Pár hét és meglátjuk.
Volt Jobbikos vagyok,2018-ból.
Szégyellem,hogy Jakabékra szavaztam.
Fel a győzelemre!
Azért elég sok szavazója volt a Jobbiknak akkor, mikor a Jobbik volt a leg radikálisabb párt.
Most azt feltételezni, hogy azoknak, akiknek az a radikalizmus megfelelt, a Mi Hazánk túl radikális, nem életszerű. Az hogy Te így gondolkodsz, meg ismersz egy két embert, az egy dolog.
Amúgy érdekelne, hogy hol van az határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!