MZP-nek van valamilyen programja,vagy csak én nem találom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 11:08
31/36 anonim válasza:
#30: Nem egységesek ebben igazat adok, nagyon sokféle véleményt kell összegyúrni, így szerintem nem meglepő, hogy nem megy gördülékenyen. De még mindig jobb egy kompromisszumos koalíció, amiben legalább részben a becsületesség iránti igyekezetet látom, mint egy korrupt teljhatalmú rendszer. Nem, részemről nem az van, hogy mindegy bárki, csak ne a Fidesz legyen. De meggyőződésem, hogy jobbak lennének, minden belső ellentét és nehézség ellenére.
32/36 anonim válasza:
Este 7-kor bejelentik, hogy mához egy hétre bejelentik, hogy majd április elsejére kész a program.
33/36 anonim válasza:
És még akkor is lekörözik a Fideszt. :D
34/36 anonim válasza:
"Olyan részletességű lesz,hogy plmennyivel nőnek a bérek,nyugdíjak?"
70 oldalas programjuk van, tehát gondolom elég részletes, bár én magam még nem olvastam el. Itt megtalálod:
35/36 anonim válasza:
Eléggé irreális programjuk van.
Ennek legalább a 60%-a megvalósíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!