MZP-nek van valamilyen programja,vagy csak én nem találom?
#20: Nem te voltál a 6-os?
"#5 Az a programjuk, hogy a Fidesznek sincs?Jelen állás szerint igen."
Miközben világosan le lett írva, hogy este megtekinthető lesz a program, innentől kezdve nem értem ezt miből lehetett leszűrni. Az fáj, hogy a Fidesznek nincs programja, neki pedig igen? Bár tudom, te biztos nem vagy fideszes, legyen így, de akkor meg nem értem, hogy minek ferdíteni. Mindenki meghallgathatja, aki egyetért vele, az majd rá szavaz, aki meg nem, az nem.
#22 Ha este közlik, akkor eddig nem volt hivatalos programjuk és jelenleg sincs.Majd akkor lesz, miután közölték.Nem tudom mi az amit nehéz ezen belátni.Jelenleg nincs, ahogy a fidesznek sincs jelenleg.Jelenleg a fidesz is annyit mond: folytatjuk.Tehát jelenleg egy szinten vannak.Ez nem elég világos számodra?
Emellett ismét bizonyítottad a Márkisták egysíkú világnézetét, miszerint aki nem elvakultan Márkista, az csak fideszes lehet.Azt kérdezed tőlem, hogy miért fáj, hogy a fidesznek nincs programja?Már leírtam, hogy leszarom, mivel nem vagyok fideszes.Ezt sem sikerül felfogni?
Nem ferdítettem el semmit, pont hogy tényeket közöltem.
#23:
"Jelenleg nincs, ahogy a fidesznek sincs jelenleg."
Ez sem igaz, a program már megvan, amit 6-kor fognak közölni. Feltételezem, hogy nem most írják a programot. Másrészt meg elég sok részletét már elárulták eddig is.
Bár nem hiszem el, hogy az egészből azt tartottad legfontosabbnak kiemelni, hogy most jelenleg ebben a percben nem elérhető, csak majd 4 óra múlva lesz. Épp erre mondtam, hogy kötekedés.
"Azt kérdezed tőlem, hogy miért fáj, hogy a fidesznek nincs programja?"
Nem ezt kérdeztem, hanem hogy fáj-e hogy nincs programja? Ez két teljesen különböző kérdés.
#25: A te szemedben mindenképp fogyatékos. Egyébként meg kifejezetten örülök, hogy nem csapták össze a programot 2 hét alatt, mint egyesek.
Ahogy annak is, hogy készült program és nem voltak lusták dolgozni rajta, mint mások.
#27 Nem két hét állt rendelkezésükre.Az azért valahol csak nem ANNYIRA normális, hogy választás előtt 1 hónappal még programot sem tudtak felmutatni.Emellett az ígért időpontot is megváltoztatták, pedig kotolttak rajta bőven eleget.
Az engem nem érdekel, hogy " de a fidesznek sincs", mivel nekik jobbnak kéne lenni a fidesznél, nem pedig ugyanolyan szarnak.
#28: Engem nem zavar, hogy eddig nem volt, mivel egy irányt, illetve több részletet már eddig is lehetett látni. Az már zavarna, ha választásokig sem lenne teljes progran.
Olyan sok idejük azért nem volt, az előválasztás után foglalkoztak vele komolyabban. Egy közös alap pedig már jó ideje van.
De gyanítom, hogy neked akkor sem lett volna jó, ha már fél éve meglenne a program.
#29 Őszintén? Eleinte jónak tűnt ez a Márki, de már leszerepelt a szememben.Nem részletezem, mert szerintem nem érdemes a politika miatt ölre menni.
Annyit elmondanék, hogy szerintem így nem lehet választást nyerni.Azt kéne megmutatni, hogy ők mennyivel különbek, felkészültebbek, naprakészebbek az ellenfeleiknél.Én nem látom sem az összeszedettséget, sem az egy irányt, sem a jó irányt, semmit.
Ennek többek közt az is az oka, hogy ilyen szedett-vedett, sok felé húzó, sok külön érdekű összefogással valóban nagyon nehéz, szinte lehetetlen bármi értelmeset felmutatni.
Bennem nem kelt bizalmat az, hogy "mindegy kik vagyunk, mit akarunk, majd a választás utàn eldöntjük, csak váltsuk már le a fideszt".Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!