MZP-nek van valamilyen programja,vagy csak én nem találom?
#10 Valamikor januárban közzétették a 95%-ban elkészült programot és ott olvastam.
Pl. Köztük volt, hogy a tankötelezettséget megemelnék 18 évre, a pedagógusok bérét növelnék, stb stb...
"#8 Miből gondolod, hogy fideszes vagyok?Jaaa, mert a sík sötét Márkisták szerint csak fideszes lehet mindenki, aki undorodik Márkitól és az ellenzéki összefogástól.Akkor nincs is miről beszélni."
Lehetsz Mi hazánkos is. Hozzájuk képest a fideszesek is intelligensek.
"De milyen programot láttál tőlük, ha mások meg azt állítják, hogy majd csak ma este teszik közzé a programjukat?"
Részlezeket már közöltek, csak az egész nem került még publikálásra.
#12 Vagy mondjuk az is lehet, hogy nem szavazok.
De igen, megint a tipikus sötét Márkista szólt belőled.
"De igen, megint a tipikus sötét Márkista szólt belőled."
Bár így lenne...
#9:
"Jaaa, mert a sík sötét Márkisták szerint csak fideszes lehet mindenki, aki undorodik Márkitól és az ellenzéki összefogástól."
Itt most nem arról van szó, hogy ki Márkista, Orbánista stb. A kérdező feltett egy kérdést, amire kapott is korrekt választ, de nektek ez sem jó, valamibe muszáj belekötni.
Elfogyott az internet elvtársak?
Ezen kívül van tucatnyi videója, amiben részletesen elmagyarázza.
"Persze, a Fidesz lop, minden sz#r amit csinál, börtön, leváltjuk, alkotmányozunk stb....egy nagy populista semmi!!"
Mondanánk mást, de
1. így van.
2. hol a programja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!