Baloldali szavazók ezt akarjátok?
- MZP lenne a miniszterelnök aki nyilvánvalóan mentális problémákkal küzd.
- Magasabb lenne az adó, erről több baloldali prominens személy is nyilatkozott.
- Jönne a fizetős egészség ügy. (Ferkó már 2004-ben népszavazás elé vitte az ügyet)
- Hatpárti összefogás nyilván nem kormányozná az országot csak fékevesztett hatalmi harc és marakodás venné kezdetét.
- Ismét jönne a munkanélküliség.
- Ismét megvonnák a 13 havi nyugdíjat.
- Beengednék az illegális migránsokat.
- Megszűnne a jelenlegi kiemelkedő család támogatási rendszer.
Sorolhatnám még hisz ez csak néhány példa ami eszembe jutott, de ebből is látszik mennyi minden menne tönkre egy nem túl valószínű balos kormány esetén.
Persze most majd jön az Orbánhazudikéslop őrjöngés, de fentiek mindegyikét vagy már elkövette a baloldal, vagy saját elhatározásukból nyíltan kijelentették a nyilvánosság előtt.
Szóval tényleg annyira nagy az Orbán fóbia hogy képesek lennének mindent tönkretenni?
Ez butaság.
Nem két párt van. Ha így lenne akar igazad is lehetne.
Van a Fidesz a többség. És van az apró partok halmaza az ellenzék.
Hiába mutyizzák össze a választást. Kormányozni nem lehet így. Hat érdek hat irány. Nincs egység azon túl hogy választást kell nyerni.
Én nem felek.
A demokrácia lényege hogy mindenkit meg kérdeznek mit akar. Majd összegzik a válaszokat és az lesz amit a legtöbben akarnak.
Tehát nem azt kell keresni mit nem akarnak a legtöbben…
Érted a lényeget?
"Tehát nem azt kell keresni mit nem akarnak a legtöbben…
Érted a lényeget?"
Persze hogy értem, épp ezt magyarázom én is. De valahogy hiába beszélünk ugyan arról, mégsem sikerül megérteni egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!