Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Baloldali szavazók ezt akarjátok?

Baloldali szavazók ezt akarjátok?

Figyelt kérdés

- MZP lenne a miniszterelnök aki nyilvánvalóan mentális problémákkal küzd.

- Magasabb lenne az adó, erről több baloldali prominens személy is nyilatkozott.

- Jönne a fizetős egészség ügy. (Ferkó már 2004-ben népszavazás elé vitte az ügyet)

- Hatpárti összefogás nyilván nem kormányozná az országot csak fékevesztett hatalmi harc és marakodás venné kezdetét.

- Ismét jönne a munkanélküliség.

- Ismét megvonnák a 13 havi nyugdíjat.

- Beengednék az illegális migránsokat.

- Megszűnne a jelenlegi kiemelkedő család támogatási rendszer.

Sorolhatnám még hisz ez csak néhány példa ami eszembe jutott, de ebből is látszik mennyi minden menne tönkre egy nem túl valószínű balos kormány esetén.

Persze most majd jön az Orbánhazudikéslop őrjöngés, de fentiek mindegyikét vagy már elkövette a baloldal, vagy saját elhatározásukból nyíltan kijelentették a nyilvánosság előtt.

Szóval tényleg annyira nagy az Orbán fóbia hogy képesek lennének mindent tönkretenni?

2022. febr. 21. 17:20
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
94%

40/Nem, Ö az álomvilágban dolgozik.

Katasztrófa ez a szöveg.

2022. febr. 22. 19:09
 42/59 anonim ***** válasza:
95%

"Ma Magyarországon jó és kényelmes élet vár minden dolgos családos törvénytisztelő állampolgárra."

Ma Magyarországon az emberek 75% az EU-s szegénységi küszöb alatt él. Ez sehol a bolygón nem számít jó és kényelmes életnek.

2022. febr. 22. 21:33
 43/59 A kérdező kommentje:

Ne csináljátok már

Szegénységi határ 75%?

Én élek alom világban?

Milyen 75% 20 emberből 15 szegény?

Mi a f@sz?

Akkor az itt kommentelők zöme kölcsön telefonról ingyen wi-fi ről ír.

Hahaha

Hülyeségeket irtok!

Halló ébresztő !!!!

Ki hányszor volt nyaralni wellnesselni tavaly? Ki vett kocsit? Ki újított fel konyhát fürdőt?

Senki? Mindenki?

Na ugye…. Szinte mindenki tehát nagy a jólét!!!!!!!

Válság alatt lakás felújítás, nyaralás, kocsi vásárlás, és megy a rinya….

Tiszta agyrém!

2022. febr. 23. 09:45
 44/59 tobas ***** válasza:
100%

"Hülyeségeket irtok!

Halló ébresztő !!!!"

Miért te nem? Én még mindig várom azt a nem kormánypárti oldalt, ahol ezek az intézkedések fel vannak sorolva.

2022. febr. 23. 09:50
 45/59 anonim ***** válasza:
94%

"Akkor az itt kommentelők zöme kölcsön telefonról ingyen wi-fi ről ír."

Nem ezt jelenti a szegénységi küszöb, kedves értelmi fogyatékos.

De jó, akkor mondok másik példát. Az MNB felmérése szerint is 2019-ben a magyarok egyharmadának NULLA forint megtakarítása volt, vagyis ha tönkrement a hűtője, akkor nem tudott újat venni.

És a következő egyharmadnak kevesebb, mint 3 havi kiadásra elegendő pénze volt. (2019-ben egy havi kiadás átlagos 110 ezer forint volt, vagyis 330 ezer forint juk sem volt félretéve.)

"Milyen 75% 20 emberből 15 szegény?"

Igen, erről van szó. Ez egy tény.

"Ki hányszor volt nyaralni wellnesselni tavaly?"

Egyszer se. Semmilyen nyaraláson nem voltam az elmúlt 7-8 évben.

"Ki vett kocsit?"

Én nem.

"Ki újított fel konyhát fürdőt?"

Én nem.

"Na ugye…. Szinte mindenki tehát nagy a jólét!!!!!!!"

Na, itt kezdődik a hazugság. Feltételezel valamit, ami nem igaz. Magyarországon az emberek többsége nem nyaral. Nem emgy sehova, mert nincs rá pénze.

Autókból is az ezer éves használt szarokat veszik a magyarok. Az autók átlagéletkora folyamatosan nő az országban. Hogy lehetsz ilyen idióta?

"Válság alatt lakás felújítás, nyaralás, kocsi vásárlás, és megy a rinya"

Igen, amit a felső 10 ezer tesz meg, az első 9 millió meg szegény.

2018-as adat, hogy 200 ezer gyerek élt olyan háztartásban, ahol nem volt áram.

2022. febr. 23. 09:53
 46/59 tobas ***** válasza:
90%

"Akkor az itt kommentelők zöme kölcsön telefonról ingyen wi-fi ről ír."

10 millió emberből mennyien kommentelnek itt? Olyan max 20 ember, ez aztán tényleg képes valós képet adni a teljes magyar társadalomról. Én eddig azt hittem csak a gyerekek képesek hamis világképet kialakítani az internetről, de úgy tűnik a felnőttek is már jelen van ez.

Amúgy szerintem igazad van, csak máshogy definiáljuk az egyes szavakat. Nálam a jólét nem ott kezdődik, hogy veszek 2 vödör festéket és apámmal a húsvéti hosszúhétvége alatt kifestünk pár szobát.

2022. febr. 23. 10:05
 47/59 A kérdező kommentje:

Borzalmas mennyire negatív és depressziós banda vagytok.

Teljesen valótlan állítás hogy 20 emberből 15 szegény.

EU-s átlagon élünk. Ugyanolyan itthon élni mint a cseheknél vagy az angoloknál.

Mindkettőt próbáltam.

Nyilván vannak helyi adottságok de lényegileg ugyanaz a helyzet.

Aki melós az dolgozik.

Aki gazdag az meg luxusban él.

Ami itthon jobb az a közbiztonság, és a szociális háló. Ingyenes orvosi ellátás, állami nyugdíj rendszer, és ingyenes oktatás.

Ezek nem mindenhol vannak jelen főleg nem mind egyszerre.

A többi meg rinya.

2022. febr. 23. 10:45
 48/59 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a nem voltam nyaralni duma írójának ….

Foglalni szerettem volna nyaralást …. Nincs szabad hely a szállodákban…. Mindenki nyaral…. Van még pár lepukkant apartman de az nem kell senkinek …. Akkora a szegénység …. Ha nincs Klima már nem is megy senki

2022. febr. 23. 10:47
 49/59 anonim ***** válasza:
90%

"Ki hányszor volt nyaralni wellnesselni tavaly?"

Nem wellnesselek, nem szeretem, és nekem drága.

Nyaralni abból a pénzből voltam, amit a munkahelyemtől SZÉP kártyára kapok, csak olyan helyre megyek, ahol ezzel lehet fizetni, más helyre nem. Vendégházban foglaltam szállást, kutyával együtt, Fonyódon (ott van kutyabarát strand, és át lehet hajózni Badacsonyba túrázni) 1 felnőtt + 1 kutya 6 éjszakára 65.400Ft, ez azért nem olyan drága, viszont egy évvel előre lefoglaltam, mert kutyabarát szállás, és azok hamar elfogynak. Tudom, vannak ennél drágábbak is, de sokkal drágább helyre nem megyek, mert bele kell férni a SZÉP kártya keretbe.

Csak megjegyzem, hogy már a következő nyári szállásom is le van foglalva, mert már belengették, hogy megint lesz Sziget Fesztivál, az meg nagyon odahallatszik, ahol lakom, és nem tudok tőle aludni, úgyhogy arra a hétre elutazok, így oldom meg a pihenést, az a szállás is 100.000Ft alatt van.

"Ki vett kocsit?"

Én nem, jogsim sincs, tömegközlekedéssel járok.

"Ki újított fel konyhát fürdőt?"

Egyiket sem újítottam fel, de mást sem, radiátort cseréltek, de azt az egész házban, mert szabályozható és mérős rendszerre állunk át (panel), 4 radiátor lett cserélve plusz szabályzók, mérők felszerelve, összesen 65.000Ft-ot fizettem ezért.

2022. febr. 23. 11:49
 50/59 A kérdező kommentje:

Amúgy meg beteg az ötlet is hogy hatpárti összefogás fog kormányozni.

Semmi esélye hiszen azon felül, hogy sehol nem működik ilyen kormány hosszútávon a magyar viszonyok méginkább problémásak. Egy jobbikos hogyan tud hosszútávon lmp-s vagy dk-s érdekeket szolgálni, vagy fordítva?

És még valami jelenleg a választók többsége (50-55%) Fidesz parti. Mégis lehet valami amit jól csinál és nem csak egy szűk rétegnek jó hanem a többségnek. Az ellenzék mindent elkövet hogy egységbe tömörüljön azaz feladja az elveit nézeteit. Elmondom mit csináltok. :

Olyan ez mint ha 8 ember egy étteremben közösen rendelne vacsorát.

4 gulyás levest akar.

2 vega kaját

1 pizzát

1 mindegy mert nem éhes.

Akik nem gulyást akarnak mindent elkövetnek hogy rendeljenek közösen lecsót. Mert ügye ők se akartak először lecsót csak ami nekik kell azzal kisebbségben vannak.

Most lecsó lesz ha sikerül bár azt senki nem szereti senki nem akart az elején de vagy marad a többségnek jó gulyás vagy ha sikerül akkor lecsó mindenkinek annak ellenére hogy senki nem kéri.

2022. febr. 23. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!