Előfordulhat az a helyzet, hogy bár Budapesten tárolni fog az ellenzék, de vidéken labdába sem rúgnak és ez jóval nagyobb arányú lesz, mint, amire számítanak?
"Szerintem a mi hazánkra kevés egyéni szavazat fog menni, mert ismeri mindenki a választás tétjét. "
Szerintem akkor te még nem jártál vidéken. Itt az Orbán-Gyurcsány háború nem annyira érdekel egy átlag embert, viszont a kötelező vakcina, illetve az ettől való félelem a legtöbb embernek nem hagy más választás csak a Mi Hazánkot
Ezt a választást egyébként ott bukta el az ellenzéki összefogás amikor hűséges kutyaként beállt az oltásalapú társadalom, az oltatlanok diszkriminációja és a nyugati agymosás mellé.
Most mondok pár dolgot, részben úgy, hogy bár 2018 óta fővárosban éltem egyetemi tanulmányaim során, majd 2020-tól hosszabb ideig vidéken éltem, és az én kisvárosomban pl az egykori fürdő igazgatóból csináltak fideszes polgit, aki egyébként rendszerváltás után szoci volt...
Nos a fürdő új igazgatósága a korábbi jó csapatszellemet szétverte, amikor beütött a COVID-pandémia, a fürdő dolgozóinak egyrésze sztrájkoln akart, de azt szétverte a fürdő... ugyanis nagyon sok támogatást megvontak a dolgozoktól akik közül teljesen más területen helyezkedtek el.. szóval ha van egy csepp eszük a Hajdúszoboszlón-Püspökladány körzetben élőknek akkor nem szavazzák meg a jelenlegi választókerületi delegáltat..
Budapest az már egy eléggé kevert város, szerintem pár évtized és eléri London szintjét. Ahol ilyen kevert népesség van ott általában a bal oldal népszerűbb.
Én azt tudom, hogy 2018-ban a baloldal a szegedi polgármestert jelölte ki leendő miniszterelnöknek, róla tudni kell, hogy egy nagyon erős baloldali ember, de végül mégsem indult, mert a hírnevének nem tett volna jót, ha ilyen balf*szokkal mutogatja magát, mint Gyurcsány.
Az akkori Jobbik már megszűnt létezni, komédia az egész párt.
A jelenlegi baloldalon a DK a legerősebb párt, ugye ott Gyurcsány a főnök. Gyurcsányt nem fogják elfelejteni az emberek, mivel most is emlékeztetik őket, hogy miket művelt, így esélytelen, hogy nyerjenek. Meg szerintem vállalhatatlan politikusok vannak ott. Vannak azonban ilyen erősen baloldali körzetek pl. Szeged itt lehet esélyük.
A Mi Hazánk jelenleg 'csendes gyilkost' játszik, mert ameddig a Fidesz és a baloldal egymást rágják, addig ők járják az egész országot. A legtöbb helyen teltház fogadja őket, a covidos tüntetéseikre is sokkal több embert megtudtak mozdítani, mint a baloldal.
Szerintem a Fidesz bukni fogja a 2/3-ot, amit saját maguknak köszönhetnek. A baloldalnak ilyen felállással a süllyesztőben lenne a helye, de befogják juttatni őket. A Mi Hazánk biztos bejut, egy erős ellenzéknek sem lenne rossz.
Én a fővárosban élek de egy kisfaluban születtem, rendszeresen hazajárok, mivel az egyik rokonom kocsmáros ilyenkor besegítek neki ebben-abban, ilyenkor gyakorlatilag mindent végighallgatok ami politizálás.
Itt az emberek régen még a nem napon barnult testvéreinket utálták a legjobban, kb ez tartotta össze őket, viszont mostmár az oltásellenesség, illetve az oltáshívők utálata tartja őket össze (ezért vagyok néha nagyon nehéz helyzetben budapestiként, ha hazalátogatok, mivel Budapest jellemzően az oltáshívők városaként él a köztudatban)
Ez már itt annyira összekovácsolta az embereket, hogy nem napon barnult testvéreinkkel közösen próbálnak harcolni a kötelező oltás ellen..
És ott tart a dolog hogy már romák inkább szavaznának a Mi Hazánkra, és kb tanácstalanok..
Mivel senki sem akar itt egy teszteletlen oltás és egy állítólagos vírus miatt meghalni... és rettegnek az emberek attól, hogy oltatlanként bármikor elviheti őket a rendőrség, vagy akár meg is ölhetik őket, eltüntetheti őket a hatalom mint azokkal tette akik fel merték emelni a szavukat az oltáshívők és a covid hívők ellen...
Na persze egyetemistaként illetve tájékozott emberként tudom hogy ennél jóval árnyaltabb a kép, de azt is tudom h az értelmiségiek közül is rengetegen nem oltatják be magukat, tehát nem alaptalan a vidéki, legtöbb esetben még 8 általánossal sem rendelkező, olvasni írni csak nagyon körülményesen tudó, ugyanakkor teljesen értelmes emberek félelme. Akik nem olvassák napi szinten a propagandát és nem férnek hozzá orvosi adatokhoz az interneten (megjegyzem ezekhez sajnos senki nem fér hozzá) viszont "megvan a magához való esze" azok elkezdenek kétkedni és ahogy a hatalom egyre erőszakosabb a témában úgy vált át ez a félelem rettegésbe és gyűlöletbe.
Én az itteni dolgok alapján azt mondonám hogy a Mi Hazánk simán hoz egy 10-15%-ot, rengeteg a nem oltáshívő ember az országban, főleg vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!