Most, hogy lebukott a Dk az oltásellenes kampányával, előfordulhat, hogy új tagokkal ujjá alakul?
Figyelt kérdés
van esély arra, hogy más emberekből tevődne össze majd, ha lenne majd új DK?
ezzel az oltási botránnyal nagyon megszívták, nem tudom, hogy ezek után ki szavazna majd rájuk. Ezért lenne talán más emberekkel újjá éleszteni a DK-t.
2021. márc. 20. 10:43
1/14 anonim válasza:
Alakíts egy új dk-t, Mihály! :)
2/14 anonim válasza:
Hát, ha szét is menne, ezen a néven biztos, nem alakulnának újra. Vagy igen, de ahhoz tényleg erősen független embereknek kéne összeállniuk. De szerintem nem fog megszűnni a DK
3/14 A kérdező kommentje:
köszi, csak én örülnék, ha régi összes tag lemondana...
2021. márc. 20. 10:47
4/14 Fsms válasza:
Beteg agyad szüleménye, így próbálod magadban kikompenzálni , hogy kedvenc Fideszeseid képtelenek a helyzetet kezelni.
Ha a dk helyett Fideszt írsz a kérdés valós problémát feszeget.
6/14 anonim válasza:
A DK nem egy demokratikus párt, hanem Gyurcsány és bandája.
Nem lehet más DK és nem lehet más vezetője.
7/14 anonim válasza:
Attól még miért ne lehetne demokratikus?
8/14 anonim válasza:
Mondjuk azért mert egy demokratikus pártnak nem csak Gyurcsók lehet a vezetője
9/14 anonim válasza:
11:48: a Fidesz sem demokratikus ezek szerint? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!