Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » MZP keveri a számokat. Diszlex...

MZP keveri a számokat. Diszlexiás is lehet?

Figyelt kérdés

Az ÁTV stúdiójában kétszer is eltévesztette mikor lesz az évértékelője, pedig az egy kiemelt időpont szokott lenni. Az ember készül rá. Két olyan számot mondott, ami mind rossz volt. Korábban pedig a gyermekei számát tévesztette el 😂

Vajon, ha a háttérből nem súgnak neki, akkor a hónap összes napját felsorolja? Hihi

2022. febr. 13. 19:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kérdés, az hogy egy diszlexiás hogyan lehet miniszterelnök? Nem tud számolni
2022. márc. 13. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Hetes vagyok. Te se tudod mit jelent a diszlexia. Tud számolni attól, hogy diszlexiás és simán lehet miniszterelnök. Lesz is. Én diszlexiás, diszkalkuliás vagyok. Matek érettségim 79% lett. Azaz 1 pont híján ötös. Szóval ennyit erről, hogy tud e számolni az ember, vagy se ezzel a kondícióval.
2022. márc. 13. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, hogy közgazdász szakot el tudott volna végezni úgy, hogy nem tud számolni. Több nyelven is beszél. Én sem vagyok a rajongója, de el kell ismerni, hogy igyekszik. Szerintem csak fáradt volt, sok helyre megy, az interneten is saját maga vezeti az oldalát, sok hosszú bejegyzése van, amit ő maga ír. Az vesse rá az első követ, aki sosem mondott még hibás dolgot, amikor fáradt és nem tud már úgy koncentrálni. Lehet előtte utazott 200 km-ert, meg adott 4 interjút stb. Én nem gondolom, hogy emiatt diszlexiás lenne, vagy bármi baja lemme az agyával.
2022. márc. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!