Karácsony Gergely most már diszlexiára fogja, hogy nem tud angolul, hova süllyed tovább már ez az ember?
Már ez kb. a harmadik nevetséges kifogása és egyre jobban bohócot csinál magából ezekkel a hamis és nevetséges mentegetőzésekkel..
Mi lesz a következő? Hogy pár Fideszes elvette az angol tankönyvét az iskolában és ezért nem tud angolul?
Jogsi is azert nem lett meg, mert sosem tudta megjegyezni melyik az igazi jobb es baloldal :))) Nem csak angolul nem tud, nem is ertene a baloldali kozlekedest az angoloknal :DDD
Most is jobbrol varja a pofonokat, de mindig balrol jon ...
A diszlexia szerintem kamu.
Ha tényleg az lett volna, akkor nem tudott volna elvégezni egy humán egyetemi szakot.
Az egész ember olyan lesz_rom stílusú.
Ha neked megvan a diplomád, te vessződnél még a nyelvtudásod papírozásával?
Már ideje volt belátnia,hogy fogyatékos.
Vannak akik látták rajta évekkel ezelőtt,és voltak akik tapsoltak neki,meg rá szavaztak.
Ilyenekből van elég a balosok között,lehet válogatni.
Hajrá.
A sok hülye fidernyák Karácsonyt ekézi, pedig Jakab lesz a mumusa a köbcös pasának.
Nem tudják, hogy árnyékra vetődtek! :))))))))))
"A sok hülye fidernyák Karácsonyt ekézi, pedig Jakab lesz a mumusa a köbcös pasának.
Nem tudják, hogy árnyékra vetődtek! :))))))))))"
Én azért megnézném, hogy a színfalak mögött milyen lázas munka folyik, hogy találjanak valamit, amivel majd Jakabnak lehet támadni, ha az kell. Tuti nagyon sokan dolgoznak rajta, hogy találjanak valamit, BÁRMIT vagy ha más nem találjanak ki valamit, hogy lehessen róla is nyomatni a youtube meg facebook reklámokat. A Rákay Philip Karácsonyos videóját mikor megláttam, ahogy a csávó kinéz egyből arra gondoltam, hogy szerintem ezt a csóri Philipet bezárták kaja nélkül valami pincébe, aztán addig nem engedték ki, míg össze nem hozott valami jó kis lejárató videót. :D
Pár napja még "speciálba" nyomta az angolját,ma meg már diszlexiás.
Jóvan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!