Karácsony Gergely most már diszlexiára fogja, hogy nem tud angolul, hova süllyed tovább már ez az ember?
Figyelt kérdés
Már ez kb. a harmadik nevetséges kifogása és egyre jobban bohócot csinál magából ezekkel a hamis és nevetséges mentegetőzésekkel..
Mi lesz a következő? Hogy pár Fideszes elvette az angol tankönyvét az iskolában és ezért nem tud angolul?
2021. máj. 23. 16:41
21/26 anonim válasza:
"Mit akar egy ilyen kis bunko szabolcsi paraszt a vilagpolitikaban, mint Magyarorszag vezetoje?"
Most mit vagy úgy oda? Volt már ennél bunkóbb felcsúti paraszt is.
22/26 anonim válasza:
"Majd térjünk erre vissza választáskor :)"
Szerintem, te már akkor a csomagolással leszel elfoglalva! :)
23/26 anonim válasza:
17:50: kellemetlen lesz neki a munkaügyi hivatalban az ügyintézőre várni, miután megszűnik a fizetett troll állása, az biztos.
24/26 mindentudó99 válasza:
Engem az érdekelne hogy a Táncsics radikális balpárt hogyan viszonyul Karácsony angol tudásához. Döntő fontosságú a véleményük.
26/26 anonim válasza:
Csak azt nem értem,ha értelmi vagy mentális fogyatékos akkor miért nem váltják le? Ő saját maga vallja be hogy fogyatékos és ezért alkalmatlan a munkavégzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!