Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Aki nem a FIDESZ-re szavaz...

Aki nem a FIDESZ-re szavaz áprilisban az el se menjen szavazni?

Figyelt kérdés

Nagyapámat vittem ma kocsival orvoshoz amikor egyszercsak úgy a semmiből feldobta témának, hogy mennyire suttyó az a Márki Zay. Meg, hogy ő neki, hogy van pofája leostobáznia a vidékieket. Meg, hogy ő légyszívesebben úgy pofán verné, hogy többet nem kelne fel a földről.

Nem értem miért hozta ezt fel témának, mindenesetre én mondtam neki, hogy márpedig én ő rá fogok szavazni.

Aztán el kezdett velem kötekedni, hogy elég szomorú, hogy 20 évesen ennyi eszem van. Nekem lennie kellene ennyi eszemnek, hogy nem árulom el a hazámat meg nem dőlök be MZP kamu dumájának. Végül azzal zárta, hogy anyám helyében nem engedné, hogy elmenjek szavazni.

Én köpni, nyelni nem tudtam.

Most ezt mire véljem? Komolyan itt tartunk, hogy a Fideszesek már ennyire elvakultak, hogy szerintük aki nem a Fideszre akar szavazni az el se menjen szavazni?

2022. febr. 9. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
De. Én is elmegyek, de nem fogok sem a fideszre, sem az ellenzéki összefosásra szavazni.
2022. febr. 9. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Mivel az egész szavazósdi csak egy színjáték a népnek, hogy azt higgye demokrácia van, ezért egyáltalán nem érdemes elmenni szavazni.
2022. febr. 9. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!