Aki nem a FIDESZ-re szavaz áprilisban az el se menjen szavazni?
Nagyapámat vittem ma kocsival orvoshoz amikor egyszercsak úgy a semmiből feldobta témának, hogy mennyire suttyó az a Márki Zay. Meg, hogy ő neki, hogy van pofája leostobáznia a vidékieket. Meg, hogy ő légyszívesebben úgy pofán verné, hogy többet nem kelne fel a földről.
Nem értem miért hozta ezt fel témának, mindenesetre én mondtam neki, hogy márpedig én ő rá fogok szavazni.
Aztán el kezdett velem kötekedni, hogy elég szomorú, hogy 20 évesen ennyi eszem van. Nekem lennie kellene ennyi eszemnek, hogy nem árulom el a hazámat meg nem dőlök be MZP kamu dumájának. Végül azzal zárta, hogy anyám helyében nem engedné, hogy elmenjek szavazni.
Én köpni, nyelni nem tudtam.
Most ezt mire véljem? Komolyan itt tartunk, hogy a Fideszesek már ennyire elvakultak, hogy szerintük aki nem a Fideszre akar szavazni az el se menjen szavazni?
Nem akarom megbántani nagyapád se téged ezzel de-
Menj el szavazni mzp-re, a személyikultuszt pedig hagydrá nagyapádra.
Micsoda véletlen egybeesés!
Hát velem pont ugyanez történt. Csak én a Fideszre akartam szavazni, de megkaptam hogy nem is lenne szabad elmennem.
Komolyan itt tartunk, hogy az ellenzékiek ennyire elvakultak, hogy szerintük aki nem az Összefogásra akar menni az el se menjen szavazni?
#2 Felőlem nyugodtan szavazhatsz a Fideszre és biztos sokan vannak Fideszesek akik ugyanezt mondják fordítva, csak durva. Én még ilyet nem tapasztaltam eddig senkitől,hogy egy politikai téma ennyire heves reakciót váltson ki valakiből.
A tisztelet kivétellel lemaradt valóban, ez az én saram, hogy általánosítóan fogalmaztam de aki körülöttem Fideszes, sajnos egyre elvakultabb mind, nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!