Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a gondja az embereknek...

Mi a gondja az embereknek azzal, hogy a DK-val szimpatizálok?

Figyelt kérdés
Január 14-én ünnepeltem a 18. születésnapom, most fogok először szavazni. Az összefogásra fogok mert számomra a DK a szimpatikus. Az ismerőseimnek, családtagjaimnak is mondtam, hogy én nekem a DK jön be a leginkább, mert egy haladó, nyugatos polgári Magyarországot szeretnének. De kivétel nélkül mindenki (barátok, osztálytársak, család) kiröhögött hogy mekkora hülye vagyok, és ezzel csesztetnek. Mi a gond velük? Talán ez a mostani korrupt fidesz jobb, akik miatt már szégyenkezik a magyar külföldön?? Kétlem!

2022. jan. 29. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem semmi, mindenki azzal szimpatizál akivel akar, nekem csak az nem tetszik ha a másikat ócsárolja.
2022. jan. 29. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Nézz utána a 2004 és 2010 közötti időszaknak.

Ezzel megtudod, miért nevetnek ki a környezetedben élők.

2022. jan. 29. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

ha ismernéd azt az axiómát, mely szerint pénzről, nőről, politikáról, és papokról értelmetlen bárkivel is vitába keveredni, akkor kevesebb haragosod lenne, és nem tartanának 1/2 eszűnek...

Soha ne beszélj a politikai véleményedről még a szüleiddel sem...akkor béke van.

2022. jan. 29. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
A fidesz ellen mást nem tudnak felhozni csak hogy korrupt. De ne rám hallgass, nézz utána magad nyilvános adatbázisokból, hogy mekkora volt a munkanélküliség, a foglalkoztatás, mennyi adókat vontak le a fizetésből, eladósították devizában az országot, eladták az állami cégeket külföldieknek, és gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni a baromságaikkal. Hidd el olyan szarba nem volt az ország már nagyon rég, mint 2010 ben.
2022. jan. 29. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Mert Gyurcsány meg a bandája tényleg a nevetség tárgya.
2022. jan. 29. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, én is ellenzéki vagyok, de szerintem az egész összefogásból a DK a leggázabb. Sok mindenben hasonlóak a Fideszhez sajnos. A nyugatos viselkedésük pedig inkább csak egy szemfényvesztés. Ettől még nem baj, hogy velük szimpatizálsz, szerintem senkit nem kéne emiatt elítélni vagy kiröhögni.
2022. jan. 29. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a következők a problémáim a DK-val, szerintem ezeken gondolkodj el:

- amennyire tudom, eladták az állami cégeket külföldieknek

- egy szót nem szólnak róla, hogy mit akarnak kezdeni az iparral, mezőgazdasággal, pedig ezek fontos kérdések, mert gazdaság nélkül csak egyre rosszabb helyzetben lesz az ország és egyre kiszolgáltatottabb lesz

- csak annyit tudnak mantrázni, hogy európai, polgári demokráciát akarnak, de arról már nem beszélnek, hogy a nyugat-európai országoknak van működő gazdasága, nem a fáról szedik a pénzt

- várhatóan lefekszenek az LMBTQ-lobbinak, nem mintha a melegekkel vagy akár a transzokkal bajom lenne, de ez a lobbi őrültségeket akar a társadalomra erőltetni

- a (harmadik világbeli) bevándorlók nyugaton is elég komoly problémákat okoznak, mint bűnözés, drogkereskedelem, terrorizmus, ők pedig feltehetően minden gond nélkül beengednék őket

- nem teszik lehetővé, hogy a cigánysággal kapcsolatos problémákról beszélni lehessen, mert még nyilvántartást se lehet vezetni arról, pl. mennyi a cigány börtönökben, míg pl. az USÁ-ban lehet

- próbálják a szólásszabadságot megnyírbálni, hiszen ők akarták elérni, hogy a gyűlöletbeszéd bűncselekmény legyen, míg az USÁ-ban bármit kimondhatsz, amíg közvetlenül nem uszítasz mások ellen

- ők gyakorlatilag a volt MSZP, és nekik nagy szerepük van abban, hogy Magyarország oda jutott, ahova

Ezek miatt nekem az összefogásból ők a legkevésbé szimpatikusak.

2022. jan. 29. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
13%
Azert rohognek ki, mert nevetseges amikor egy 18 eves gyereknek 'vilagnezete' van :))) Bezzeg csajod/pasid biztos nincs! :DDD
2022. jan. 29. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem toleránsok, azért nem fogadják el, hogy te a DK-ban hiszel.
2022. jan. 29. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondolom aggódnak érted, hogy eléred a felnőtt kort, de az agyad nem fejlődött ki, ezért is nevetnek ki, meg cikiznek. Bár valójában ez egy elég nagy probléma.
2022. jan. 30. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!