Mi a gondja az embereknek azzal, hogy a DK-val szimpatizálok?
Nézz utána a 2004 és 2010 közötti időszaknak.
Ezzel megtudod, miért nevetnek ki a környezetedben élők.
ha ismernéd azt az axiómát, mely szerint pénzről, nőről, politikáról, és papokról értelmetlen bárkivel is vitába keveredni, akkor kevesebb haragosod lenne, és nem tartanának 1/2 eszűnek...
Soha ne beszélj a politikai véleményedről még a szüleiddel sem...akkor béke van.
Nekem a következők a problémáim a DK-val, szerintem ezeken gondolkodj el:
- amennyire tudom, eladták az állami cégeket külföldieknek
- egy szót nem szólnak róla, hogy mit akarnak kezdeni az iparral, mezőgazdasággal, pedig ezek fontos kérdések, mert gazdaság nélkül csak egyre rosszabb helyzetben lesz az ország és egyre kiszolgáltatottabb lesz
- csak annyit tudnak mantrázni, hogy európai, polgári demokráciát akarnak, de arról már nem beszélnek, hogy a nyugat-európai országoknak van működő gazdasága, nem a fáról szedik a pénzt
- várhatóan lefekszenek az LMBTQ-lobbinak, nem mintha a melegekkel vagy akár a transzokkal bajom lenne, de ez a lobbi őrültségeket akar a társadalomra erőltetni
- a (harmadik világbeli) bevándorlók nyugaton is elég komoly problémákat okoznak, mint bűnözés, drogkereskedelem, terrorizmus, ők pedig feltehetően minden gond nélkül beengednék őket
- nem teszik lehetővé, hogy a cigánysággal kapcsolatos problémákról beszélni lehessen, mert még nyilvántartást se lehet vezetni arról, pl. mennyi a cigány börtönökben, míg pl. az USÁ-ban lehet
- próbálják a szólásszabadságot megnyírbálni, hiszen ők akarták elérni, hogy a gyűlöletbeszéd bűncselekmény legyen, míg az USÁ-ban bármit kimondhatsz, amíg közvetlenül nem uszítasz mások ellen
- ők gyakorlatilag a volt MSZP, és nekik nagy szerepük van abban, hogy Magyarország oda jutott, ahova
Ezek miatt nekem az összefogásból ők a legkevésbé szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!