Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok, meddig bírja...

Mit gondoltok, meddig bírja Viktor, meddig lesz Narancs Diktatúra? 4 év vagy 8 évig lesz diktatúra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 06:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Erre válaszolok: Nem navracsicska mondta handm a Nemzet Orvosa,a szinglihordázós mikola.

Ez nagyon tetszett, nagyon nagyot röhögtünk a kollégákkal, ez a navracsicska, ez nagyon tetszik

2010. szept. 9. 11:09
 12/23 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon remélem,hogy a következő lehetséges alkalommal megbukik az Orbán-rezsim..... Az egyetlen igazi nemzeti erőt kell hatalomra segítenünk!Csak a Jobbik!
2010. szept. 9. 11:14
 13/23 anonim ***** válasza:
33%
amugy van abba valami h tovább maradjon mert akkor legalább tud változtatni valamit ha 4 év után leávltja bárki is ker hatalomra ugy kezdi h amit eddig orbán felépített lerobolja ha jovolt ha nem csakazért mert az elezzék és ők biztos mindent szarul csinálnak...legyen 8 évig tegye meg amit kell de ha bedől a szar akor ő álljon alatta
2010. szept. 9. 11:18
 14/23 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos, szerintem is tragikus a helyzet! Az igaz, „ha a többség nem rá szavaz” akkor vége, de gondjuk lesz rá, hogy a többség meglegyen. Mi sem könnyebb, ha éppen ők vannak kormányon és ráadásul döntő többségben. Kedves „Jobbikos”, hazánkban jelenleg csak olyan párt tud megerősödni, amit a Fidesz jónak lát. A Fidesz menetelését pártok hullása kísérte (Kisgazdák, Munkáspárt, MIÉP, MDF,) Gondolja, hogy Orbán elnök Úr és (navra)csicskásai nem figyelnek oda? Egyébként is, az Önök céljai a Fidesztől sem állnak távol, csak ők tudják, hogy finoman fogalmazva, nem szalonképes, ezért „engedélyt” sőt támogatást élveznek. Pár évvel ezelőtt nemzetközi megítélésben a Fidesz szélső jobbnak számított, a Jobbik megszületésével ma már kezdik jobb középnek minősíteni. Tehát ne melengessen hiú reményeket. Esetleg ha a „történelmi egyházaknál” valamilyen fondorlattal kiütnék a nyeregből… Igen, az lenne az egyetlen megoldás. A Fidesz is úgy került királyságra ’98-ban, hogy a templomból kijövő emberek sugdosták – A Fideszre kell szavazni. Most már nyíltan vállalják a szövetséget. „§”
2010. szept. 9. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Nemcsak a Fidesz tud szervezni tüntetéseket,hanem a radikálisok is.A bedőlt devizahitelesek,a megadóztatott minimálbéresek is az utcára fognak menni remélem.
2010. szept. 9. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Elég könnyen dobálózol a diktatúra szóval, nagyon ne akard megtudni milyen is az a diktatúra.

A kérdésre válaszolva, ha nem rontja el a Fidesz bőven 8év fölé is mehet.

u.i: nem vagyok fideszes

2010. szept. 9. 14:59
 17/23 anonim ***** válasza:
28%

09:08 vagyok

ja hogy ti nem szeretnétek, ha jobb lenne... hát, érdekes. ilyen hozzáállással nem is jutunk soha előre. (a százalékból gondolom. )

ritkán írok a politika témakörbe, de nem is fogok többet.

2010. szept. 9. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem lesz több 4 évnél, bár ahogy a helyzet alakul, nem sok kell és tele lesz az ország "Viktor takarodj"-al. Nem kívánom nekik, sokkal inkább hogy kivigyék az országot a kakiból, de erre sajnos nem sok esély van. Ő se mondana le, ahogy Gyurcsány se tette.

A Jobbikkal az a baj, hogy nagy a lelkesedés, de a támogatók meg a tagok között sok az idióta akik mindent radikalizálni akarnak. A szakmai vitákhoz meg hozzá se tudnak szagolni.

2010. szept. 9. 23:59
 19/23 A kérdező kommentje:

Elég könnyen dobálózol a diktatúra szóval, nagyon ne akard megtudni milyen is az a diktatúra.

A kérdésre válaszolva, ha nem rontja el a Fidesz bőven 8év fölé is mehet.u.i: nem vagyok fideszes

Én éltem a Ceausescu Diktatúrába, tudom milyen, engem ne oktass léci

2010. szept. 10. 10:28
 20/23 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Barátom, akkor a személyes benyomásaid erősen befolyásolnak. Azért idéznék egy felmérés eredményt: „a PEW kutatásai föltárták: népünk 72 százaléka szerint gazdasági és szociális tekintetben a Kádár-rezsim jobb volt, további 16 százalék szerint nem volt rosszabb, tehát a mai rendszer fölsőbbrendűségében mindössze honfitársaink 12 százaléka hisz, ez pedig elhanyagolható arány” Utána néztem a PEW USA-ban van. Minden társadalom bizonyos rétegnek diktatúra, a különbség: a Kádár rendszer NÉPI demokrácia volt, ez pedig a TŐKE demokráciája. Ha neked most jól megy, gondolj azokra a milliókra akiknek nem megy jól.
2010. szept. 10. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!