Hogyan döntsem el, hogy kire szavazzak?
Ez lesz az első szavazásom. Pár dolgot tudok az egyes pártoktól és van is olyan párt, amely az én szememben jobbnak tűnik, mint a többi.(olyan dolgokat hajtottak végre, amelyek az én ideálomnak megfelel, olyan dolgok mellett állnak ki. Akkor rájuk kellene szavaznom? Ennyi elég, hogy rájuk szavazzak?)
De mi alapján döntsem el? Azt nézzem ki mit ígér? Azt nézzem ki mit tett eddig?
Esetleg bármi tanács a szavazással kapcsolatban? Nem tanultam róla és itthon sem beszéljük ezt meg...
Mire figyeljek esetleg?
Sajnos csak olyanra tudsz szavazni a legkisebb rossz. Jelenleg mind a kormányt, mind az ellenzéket le kellene váltani, mert egyik kutya másik eb. Ha inkább a baloldali dolgok számítanak és nem érdekel annyira az egész bohóckodás, akkor a kétfarkú kutyákra. Ha fontosak a magyar értékek, és egy erős magyar gazdaságot szeretnél, akkor a Mi hazánkra.
De tényleg nézd meg, hogy ki mit ígér és azt oszd el százzal, mert ígérgetni mindenki tud bármit, de az ígéretek nagy része teljesen irreális. Meg hát úgysem úgy lesz, ha megválasztják őket.
Ha utálod az országot és külső hatalom fennhatóságát akarod akkor az Összefogásra kell szavazni.
Ha továbbra is független akarsz maradni akkor Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!