Érdekelne, hogy milyen ellátásokat számláztak a TAJ-számodra?
Mit szólnál ahhoz, ha a kormány intézkedését követően kapnál az OEP-től egy olyan értesítést, melyben közlik,hogy a TAJ-számodra milyen ellátásokat számláztak az egészségügyi intézmények, a körzeti orvosod?
Szerintem meglepődnénk.
Csak azért kérdezem, mert a Központi Állami Kórházban kirobbant egy botrány, hogy ukránokat gyógykezeltem magyarok taj-számán, és ezeket le is számlázták az OEP-nek.
Durva!
Megszoktam nézni régebben a beteg életutam az ügyfélkapun. Évekkel ezelőtt volt olyan, hogy a taj számomra Szombathelyen írtak fel, és ugyanott váltottak ki gyógyszereket. Pesti vagyok, és 30 éve nem voltam Szombathelyen.Azt is tapasztaltam, hogy inzulinnal, és tesztcsíkkal manipulálnak.
Én nem lepődnék meg.A leírtakat jeleztem az OEP-nek..
Olyan választ kaptam, a jelzett ügy már elévült.
18:58
Köszönöm az illedelmes tájékoztatásod.
Regisztrálni fogok, de nem lehet mindenki olyan okos mint te.
igen sajnos előfordulnak visszaélések, nem véletlenül olyan nagy a lakosság számához viszonyítva, magyarországon az OEP. gyógykezelések támogatására kifizetett összeg!
saját tapasztalat: vidéki kórház, fizikoterápiás részlegén kaptam papíron, (az OEP fele leadott) kezelést, és csak azon bukott meg a dolog, hogy ugyanbben az időpontban, Bp-i klinikán voltam fekvőbeteg...
ezért találom jónak, az On-line, Betegéletút lekérdezés lehetőségét, az Ügyfélkapun keresztűl (itt még az OEP. támogatott gyógyszerek kiváltását is rögzítik és megtekintheted)
Mikor pár éve a bölcsességfogamat műtötték, a zárójelentésen volt pár el nem végzett vizsgálat, és 1 éjszakát papíron benn töltöttem a kórházban. Leállhattam volna pampogni hogy ilyen nem is történt, de mivel maximálisan elégedett voltam az ellátással ez nem igazán zavart. A kórházak amúgy is szarul állnak anyagilag, hát még ha nem csinálnak ilyeneket.
Persze ettől még nem helyes ez a gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!