Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány eddig nem oltásellen...

Gyurcsány eddig nem oltásellenes volt? Az előbb láttam a yt-on egy videót és abban azt mondta, hogy mindenki oltassa be magát. Ez mióta van?

Figyelt kérdés

2021. dec. 15. 22:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt sohasem oltásellenes. Mondom ezt úgy, hogy nagyon nem kedvelem Gyurcsányt, de oltás ellenes az pont nem volt. Ezt csak a fideszesek terjesztették róla.
2021. dec. 16. 02:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Oké.
2021. dec. 16. 03:24
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Orbánhoz hasonlóan Fletó is a világkormány embere, így ő is nyomatja az oltáspropagandát. Az, hogy a fideszes sajtóban oltásellenesnek nevezik, csak a cicaharc része. Amúgy természetesen sem ő, sem egyetlen magas rangú politikus sincs valójában beoltva.
2021. dec. 16. 07:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Sosem volt oltásellenes, erre utalót sem mondott.

A kínai, meg orosz csodák ellen emelt szót, amikor úgy kezdtek vele oltani itthon, hogy uniós engedélye még nem volt, csak egy gyorsított, magyar eljáráson futott végig. De akkor is azt mondta, hogy oltass, csak lehetőleg olyannal, amit az eu már jóváhagyott.

2021. dec. 16. 08:57
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
13. azért ez egy kicsit erős kijelentés. Nem hiszem, hogy nincsenek beoltva a “magas rangú politikusok”. :-) De komolyan, hogy írhatsz le ilyen csúsztatást?
2021. dec. 16. 09:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Bittos anno a szüleim fordítva kötöttek be 🤔😊.

Amit ír az " 5 " válaszoló, igaz. De nekem ez " úgy" jött le mint oltást ellenző.

WHO és akiknek engedélyezniük kell az új gyógyszereket, jobban kellene hinnie.

Gyerekek 12 ( kb ) korokig, szépkis oltássorozatba részesülnek.

Szerencsére azért nincs torokgyík, gyermek bénulás.

Vagy ha mégis, 1 millió gyerekre hány eset jut.

Mi hazánk mozgalmat ezek szerint én ( is ) összekevertem a Dk val...

( a 3 válasz tetszik, 😊 feldobtad a borús időben a hangulatom )

2021. dec. 16. 09:43
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
#15 A politikusok pontosan tudják, mennyire veszélyesek ezek a kísérleti vakcinák, ezért kizártnak tartom, hogy beadatnák őket maguknak. Fű alatt elintézik, hogy oltás nélkül kapjanak "védettségi" kártyát, és ha nagyon muszáj, a PR kedvéért beadnak nekik valami só- vagy vitaminoldatot.
2021. dec. 16. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Ha jol emlekszem, aprilisban beoltatta magat. Ne haragudj, de ezt a kerdest jelentem igy.
2021. dec. 18. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!