Gyurcsány eddig nem oltásellenes volt? Az előbb láttam a yt-on egy videót és abban azt mondta, hogy mindenki oltassa be magát. Ez mióta van?
Ez valami troll kérdés, vagy ennyire kormánypárti sajtóból tájékozódsz?
Se Gyurcsány, se az ellenzék nem volt soha oltásellenes. A maximum, ami elmondható róluk, hogy az EU-s engedéllyel nem rendelkező oltások használatát ellenezték, kritizálták.
Á, dehogy nagyon félreértitek. Ha el tudjátok képzelni, hogy valaki totál kizárta az életéből a politikát, akkor tudjátok elképzelni, hogy én kb milyen nézőponton vagyok. Tehát mondjuk úgy, hogy a nem tudás állapotában. Semmiféle propagandát nem hallgattam.
Az előbb is csak a YouTube-on láttam valami pár perces, nagyon rövid videót és abban volt, hogy mondta Gyurcsány, hogy ő is beadott a magának az oltást vagy valami ilyesmi volt.
De amennyit én politikával foglalkozom, az körülbelül 0. Igaz, az előbb láttam Feriről egy nyúlfarknyi videót, akkor nem mondhatom hogy nulla, de közelebb van a nullához, mint egyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!