Koronavírus: 185 elhunyt? A kormány hivatalosan is bedobta a gyeplőt?
Szabad országban élünk. Mindenkinek adott a lehetőség az egyéni védekezésre. Van oltás, FFP2 maszk, kézfertőtlenítő. Mehetsz vásárolni csúcsidőn kívül.
Aki nem él ezekkel a lehetőségekkel belehalhat a járványba. Két év után ez nem nyilvánvaló ?
Ha bezárnák a kollégiumot és eltörölnék a gyakorlatot akkor otthon maradnál önkéntes karanténban ? És az összes diák így tenne ?
Te is tudod hogy nem. Mennétek bulizni maszk nélkül.
Szóval nem kell a hatásvadász duma.
16 17-nek: a többiek nem érdekelnek. ÉN itthon maradnék, az tuti - úgyis jön a vizsgaidőszak, rengeteg tanulnivalóm van. Tavaly sem mászkáltam össze-vissza. Azért mert a többség tényleg mászkálna, nekem miért kell veszélyeztetnem a családomat??? Egyébként nem vagyok egyedül azzal, hogy itthon húznám meg magam és tanulnék.
Ami a "hatásvadász dumát" illeti, az, hogy az online oktatás miatt csökkenne az oktatás színvonala az egyetemen, na, AZ tényleg hatásvadész duma, tekintve, hogy így is a béka ... alatt van. (Egyébként nálunk az online jól volt megoldva, hasznosabb is volt, mint a jelenléti.)
Egyébként még mielőtt bedobnád, a jelenléti számonkérés ellen semmi kifogásom sincs.
A vírust levittük a szőnyegre és kétvállra fektettük....
őőőő ja a vírus tette ezt mert balfax a kormány :D
"Egyébként oltott vagyok, a családom is, de ez még nem jelenti azt, hogy nem halhat meg akármelyikünk (de nem is "kell" meghalni, egy tartós szervkárosodás is "elég""
Ne nézz annyit TV-t. Bárki bármikor bármitöl meghalhat. A pandémia is egy rengeteg változós dolog. Félelemben élni nem jó. Sajnos kormányunk jelenleg ezt erölteti, mert azt reméli, hogy akkor majd hozzá szalad a reményvesztett nép a megmentésért. A Coviddal kapcsolatban rengeteg különbözö lehetösegfelmerülhet, ez tény. Sok haláleset is volt már, de senki nem látta azokat a látleleteket, orvosi jelentéseket, hogy mi volt a valódi oka. Nagyszüleim szomszédjában is meghalt egy súlyos beteg, középkorú férfi, mert a csodálatos pánikkeltés és egészségügyi káosz, meg az ellátás elötti vírusvizsgálati mizéria miatt 3 napig nem jött ki hozzá az orvos. Kicsit túl van tolva ez a történet. Nem mondom egy szóval sem, hogy az rengeteg esetszám nem lenne igaz, vagy hogy ne lennének veszélyei a járványnak, de pl svájcban nem keltenek pánikot emiatt, a korlátozások sem ésszerütlenek, és lám müködik az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!