Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Koronavírus: 185 elhunyt? A...

Koronavírus: 185 elhunyt? A kormány hivatalosan is bedobta a gyeplőt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 09:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Oké ha félsz maradj otthon nézz egész nap rémhíreket.
2021. nov. 25. 09:45
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Végre valami értelmeset is tesz a kormányunk és eltörölte a korlátozásokat, ezért te visszahoznád a korlatozásokat. A demokrácia mindenek fölött áll.Vagy legalábbis sok minden fölött.
2021. nov. 25. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Milyen gyeplőt szeretnél még?
2021. nov. 25. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Szabad országban élünk. Mindenkinek adott a lehetőség az egyéni védekezésre. Van oltás, FFP2 maszk, kézfertőtlenítő. Mehetsz vásárolni csúcsidőn kívül.

Aki nem él ezekkel a lehetőségekkel belehalhat a járványba. Két év után ez nem nyilvánvaló ?

2021. nov. 25. 10:56
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Hulljon a férgese
2021. nov. 25. 11:21
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
14: nincs igazad. Egyetemista vagyok, épp egész hetes gyakorlaton, vidéken, azaz ott is kell enni, ott is kell aludni. Ha nem mész el, nem kapsz aláírást. Erre persze mondhatod, hogy az én hibám, miért nem hagyom veszni évek munkáját és miért nem passziváltatok, amikor már csak 2-3 hét van hátra a félévemből? Egyébként oltott vagyok, a családom is, de ez még nem jelenti azt, hogy nem halhat meg akármelyikünk (de nem is "kell" meghalni, egy tartós szervkárosodás is "elég"; vagy pl. több vetélésről is hallottam a környezetemben, de az sem "baj", úgyis olyan jók a demográfiai mutatói ennek az országnak, a szülők érzelmi veszteségéről nem is beszélve). Az a véleményem, hogy legalább a több napos gyakorlatokat le kellett volna már fújni legkésőbb november elején. De igazából a kollégiumokat is be kellett volna zárni kb. akkor. Igaz, ha nincs koli, akkor nem lehet jelenléti oktatás sem. Szóval ez a kérdés azért messze nem egyszerűsíthető le.
2021. nov. 25. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha bezárnák a kollégiumot és eltörölnék a gyakorlatot akkor otthon maradnál önkéntes karanténban ? És az összes diák így tenne ?

Te is tudod hogy nem. Mennétek bulizni maszk nélkül.

Szóval nem kell a hatásvadász duma.

2021. nov. 25. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

16 17-nek: a többiek nem érdekelnek. ÉN itthon maradnék, az tuti - úgyis jön a vizsgaidőszak, rengeteg tanulnivalóm van. Tavaly sem mászkáltam össze-vissza. Azért mert a többség tényleg mászkálna, nekem miért kell veszélyeztetnem a családomat??? Egyébként nem vagyok egyedül azzal, hogy itthon húznám meg magam és tanulnék.

Ami a "hatásvadász dumát" illeti, az, hogy az online oktatás miatt csökkenne az oktatás színvonala az egyetemen, na, AZ tényleg hatásvadész duma, tekintve, hogy így is a béka ... alatt van. (Egyébként nálunk az online jól volt megoldva, hasznosabb is volt, mint a jelenléti.)

Egyébként még mielőtt bedobnád, a jelenléti számonkérés ellen semmi kifogásom sincs.

2021. nov. 25. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

A vírust levittük a szőnyegre és kétvállra fektettük....

őőőő ja a vírus tette ezt mert balfax a kormány :D

2021. nov. 25. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként oltott vagyok, a családom is, de ez még nem jelenti azt, hogy nem halhat meg akármelyikünk (de nem is "kell" meghalni, egy tartós szervkárosodás is "elég""

Ne nézz annyit TV-t. Bárki bármikor bármitöl meghalhat. A pandémia is egy rengeteg változós dolog. Félelemben élni nem jó. Sajnos kormányunk jelenleg ezt erölteti, mert azt reméli, hogy akkor majd hozzá szalad a reményvesztett nép a megmentésért. A Coviddal kapcsolatban rengeteg különbözö lehetösegfelmerülhet, ez tény. Sok haláleset is volt már, de senki nem látta azokat a látleleteket, orvosi jelentéseket, hogy mi volt a valódi oka. Nagyszüleim szomszédjában is meghalt egy súlyos beteg, középkorú férfi, mert a csodálatos pánikkeltés és egészségügyi káosz, meg az ellátás elötti vírusvizsgálati mizéria miatt 3 napig nem jött ki hozzá az orvos. Kicsit túl van tolva ez a történet. Nem mondom egy szóval sem, hogy az rengeteg esetszám nem lenne igaz, vagy hogy ne lennének veszélyei a járványnak, de pl svájcban nem keltenek pánikot emiatt, a korlátozások sem ésszerütlenek, és lám müködik az élet.

2021. nov. 26. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!