Csak szerintem kormányoz jól a FIDESZ?
MZP fogalmazta meg találóan: Jobban kormányoznak Gyurcsánynál, de jobban is lopnak.
Hogy jó vagy rossz az relatív, de hogy Gyurcsánynál jobban, azt aláírom (ami azért nem egy magas mérce). Szerintem az első két ciklusuk alatt maga a kormányzás egész vállalható volt. A mostani válságot viszont egyáltalán nem tudják kezelni.
Ki nem sz6rja le a dragqueeneket + a migránsokat, mikor már 500 Ft a benzin + 400 Ft a kenyér??
De persze, a gazdaság virágzik LOOOL 🤣 🤣 🤣
A migránstémát is sokszorosan túltolták, de annak még legalább volt valami alapja. Na de ez a megvédjük az óvodásokat a drag queenektől téma már nevetséges.
A lopás pedig szerintem semmilyen esetben nem elfogadható.
" támogatják a hazafi cégeket"
Helyesen: a saját cégeiket támogatják bőven túlárazott pályázatokkal, meg EU-s ingyenpénzzel, és ezek a pénzek a politikusok zsebébe mennek.
Az nem lenne baj, ha általában a magyar cégeket részesítenék előnyben, de a NER-cégekkel teszik ezt a többi magyar cég rovására.
#5 "Az lmbtq-propaganda Magyarországon nem akkor tényező, hogy ennyit kelljen beszélni róla."
Érdekes. Akkor miért beszéltetek róla ennyit?
A fidesz-kdnp hozott egy gyermekvédelmi törvénymódosítást és ezzel végeztek. Azóta TI hisztiztek miatta és megy mindenhol a sírás a melegházasság, az lmbtqxyz szervezetek megbélyegzése meg egyebek miatt. Szólhatnál az ellenzékieknek, hogy nem kellene feljelentgetni az országot, idehívni a mindenféle szervezeteket szövegelni, meg hergelni a médiában és akkor majd nem fognak többet beszélni a témáról, mint amennyit az megérdemel!
#10 "Úgy tűnik, mintha külföldről írnál, de egyszer használsz ékezeteket, egyszer meg nem."
Tényleg külföldről ír. csak amikor ahhoz van kedve akkor ő a gazdag kint dolgozó, akinek minden sikerült, ha meg ahhoz van kedve akkor itt él, csak éppen a telefonjáról nem tud ékezetekkel írni. Magyarul: hazudik állandóan.
"Csak szerintem kormányoz jól a FIDESZ?"
En sem csinalhatnam jobban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!