Miért zavar sok embert, hogy a Fidesz van már több ciklus
óta kormányon?
Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom, hogy mióta a Fidesz van kormányon sokkal jobban élünk. Többet keresünk, több pénzt rakhatunk félre. Az egészségügyi ellátással sincs problémám. Mindig időbe kaptam időpontokat, és mindig megfelelő ellátást is. Ha a Soros, Brüsszel, Migráns propagandát elnézzük, ami nekem se tetszik, akkor is simán jól csinálja a Fidesz és ezen a propagandán kívűl égatta egy világon semmi probléma nincsen. Akkor miért kellene olyan ellenzékre szavazni, akiről azt se fogjuk tudni, hogy a gazdaságot hogyan fogják vinni, ha ők lennének kormányon?
Valóban magasabb az életszínvonal, mint 10-15 éve.
Viszont, a Fidesz azért nem ártatlan.Nagyon sok a korrupciós ügyük, közpénz lopások, túlárazott közbeszerzések....stb.
2020. jún. 13. 16:32
2/16 anonim válasza:
Engem nem zavar, szimplán kiköltöztem külföldre diploma után.
2020. jún. 13. 16:37
3/16 anonim válasza:
Így van, ezért kell először az ellenzéket lecserélni, hogy ne azért kapják a pénzüket, hogy még egy orbánnál is rosszabb alternatívát kínáljanak
2020. jún. 13. 16:38
4/16 anonim válasza:
Meszaros a 409 milliardos vagyonat osszelopta. Es ez csak egy pelda a sok kozul. En egyebkent pont olyan rosszul elek mint 10 eve. Tegnap kertem az endokrinologiara idopontot. November kozepe. Soroljam még?
2020. jún. 13. 16:41
5/16 anonim válasza:
Azért mert mindent ellopnak és ezáltal az én életem lesz rosszabb, sokkal többet kell dolgoznom, sokkal kevesebb pénzért.
2020. jún. 13. 16:45
6/16 anonim válasza:
Mert szerencsétlen ,tehetetlen irigy emberek.
2020. jún. 13. 16:45
7/16 anonim válasza:
Nagyon jó meglátás, de aki nagyon odafigyel az észre veheti, hogy 1880-ban magasabb volt az életszínvonal mint 1870-ben, sőt még azt is hogy 1960-ban jobban éltek az emberek mint 1950-ben! Csak nem olyan ez az egész mintha ez lenne a természetes, mármint, hogy az egész világon mindenki jobban él az idő előrehaladtával, egyfajta fejlődés történik?
Az a legnagyobb baj, hogy sokan az alapvető minimumot akarják eladni mind hú de nagy teljesítmény ilyenre senki más nem képes csak ez a párt, ez itt a spanyolviasz!
2020. jún. 13. 16:52
8/16 anonim válasza:
"Miért zavar sok embert, hogy a Fidesz van már több ciklus óta kormányon?"
Csak az értelmeseket zavarja!
2020. jún. 13. 16:54
9/16 anonim válasza:
Értetleneket akartál írni,gondolom.
2020. jún. 13. 17:04
10/16 A kérdező kommentje:
4-es:
Ezt valahogy nem tudom elhinni, hogy novemberre kaptál időpontot szakrendelésre. Ha műtétről van szó és nem sürgős életmentő műtétről van szó akkor érthető. Sok műtétet inkább télen csinálnak, ha halasztható. Ennek egészségügyi okai vannak. Szívműtétet se nagyon csinálnak nyáron, ha nem sürgős.
De én saját tapasztaltból beszélek. Én is kértem már időpontokat nem egyszer szakrendelésre. 1 hétnél sose kellett tovább várni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!