Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért zavar sok embert, hogy...

Miért zavar sok embert, hogy a Fidesz van már több ciklus óta kormányon?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom, hogy mióta a Fidesz van kormányon sokkal jobban élünk. Többet keresünk, több pénzt rakhatunk félre. Az egészségügyi ellátással sincs problémám. Mindig időbe kaptam időpontokat, és mindig megfelelő ellátást is. Ha a Soros, Brüsszel, Migráns propagandát elnézzük, ami nekem se tetszik, akkor is simán jól csinálja a Fidesz és ezen a propagandán kívűl égatta egy világon semmi probléma nincsen. Akkor miért kellene olyan ellenzékre szavazni, akiről azt se fogjuk tudni, hogy a gazdaságot hogyan fogják vinni, ha ők lennének kormányon?
2020. jún. 13. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 Tényleg van ahol nagyon sokára adnak időpontot. Nálunk is scak hetente egyszer van ortopédia pl. alig 3 órás rendelésen és ide tartozik több kisebb település is. Ha most kérnék időpontot nem is tudnának adni, mert tavaly 3-4 hónapra előre teltek be a helyek és ebből sok kavarodás volt, hogy addigra a betegek elfelejtették hogy menniük kellene. Most a hónap első 1-2 napján lehet időpontot kérni a következő hónapra, ha betelik (általában az eső reggel betelik) akkor 1 hónappal később kell próbálni újra. Mivel én nem tudok az első reggeleken órákat sorba állni, hogy legyen időpontunk, a fiamnak nem is sikerült a tanév során eljutnia az ortopédiára.

Vagy ott van a bőrgyógyász, ahol tényleg 2-3 hónap egy időpont. Azonban 2 éve egyáltalán nem volt bőrgyógyász a városunkban, ahhoz képest ez nagyon jó állapot.

Egyszerűen kevés a szakorvos és erről nem az aktuális kormányzat tehet, kár ezen pattogni. Amikor drasztikus romlást tapasztaltam az előjegyzéseknél, az a gyurcsány-Bajnai kormány idején volt, amikor drasztikusan csökkentették a vizsgálatokra szánt pénzeket és akkor sem lehetett kiadni időpontokat, vagyis fogadni betegeket egy mennyiségen felül a hónapban, amikor orvos is lett volna, hely és idő is lett volna rá. Akkor tényleg katasztrofális volt a helyzet, főleg azoknál a betegeknél, akiknél pár hét különbség is az életüket jelentette. Azóta annak a várakozási időnek a harmada, negyede a legtöbb helyen ami van, de sajnos van ahol most is hosszú idő.

2020. jún. 13. 17:16
 12/16 LazyJones ***** válasza:
Diabetológiára, szemfenék tükrözésre 3 hónapos előjegyzés van.
2020. jún. 13. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

#10: Hidd csak el neki, november elején kaptam április időpontot egy vizsgálatra. Még egyszer: vizsgálat, nem kezelés!

Na de a kérdésre én is azt tudom mondani mint sokan: oktatás, egészségügy, korrupció, ezek a fő dolgok amiken változtatni kellene, de azonnal. Meg persze a kiépülő diktatúra biztos jelei, lehet tagadni, de minek:

[link]

2020. jún. 13. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert sokkal többet kell dolgozni,ugyanazért az életszínvonalért.

A lakhatásért,még a gazdagok,akiknek többsége amúgy is mások kihasználásából élete világát jobban él.

Ezt nem nevezném jónak.

Jobban élnek,ja,de kinek a kárára,és ez a többségnek miért jó?

45%-os 2/3 pedig valójában nem a többség,mégis az ellenzék gyakorlatilag semmibe nem szólhat bele,ez a zavaró.

2020. jún. 13. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
32%

Mihez viszonyitva?

Az mszphez viszonyitva 10szer jobbak az tuti!

De nyugateuropahoz egyaltalan nem! Hiaba szaporitjak itta nepeket ha ugyis kimennek kuldfoldre.

Nyugdij egy két ezer emelest is ugy harangoztak be mintha milyen nagy dolog lett volna.

Egyesult kiralysagban mindennyugdijas hetente ingyen kaja csomagot kap a vírus miatt,egy rakas kajat egy asztal tele van vele valamint 1 évre visszamenoleg mar 2. Nyugdijemeles heti 40000ft értékű az havonta 160000rel kapnak tobbet!

2020. jún. 13. 19:32
 16/16 A kérdező kommentje:
De hiába lenne bárki kormányon, itt sose nőne a nyugdíj annyival és a minimálbér se. Ezt gazdaságilag nem bírja ki az ország. És ez független attól, hogy most a Fidesz vagy más párt lenne kormányon.
2020. jún. 13. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!