Támogatnál egy olyan törvényt, hogy akik bevándorláspártiak, azok adójából kelljen fizetni minden bevándorláshoz kapcsolódó kiadást, segélyt?
Butaság.
Elvileg szép, logikus ötletnek tűnhet, de aztán gondolj bele, hogy hogyan lehetne megvalósítani és milyen következményei lennének.
#3:
Én támogatnám ezt is, de a kérdés most inkább általánosan van értve az európai bevándorláspolitikára, nem csak Magyarországra.
Nem támogatnám
Ennyi erővel mindenkinek van valami hülyesége ami alapján a gatyáját is ki lehetne perkáltatni.
#6:
Jó, de milyen jogon dönti el pár hangos ember, hogy kell a bevándorlás, amikor a következményeit nem ők viselik?
De én nem is értem, hogy miről beszéltek. Az adónk egy helyre megy be: az államkasszába. A nap végén van bent 1000 egység adó, aminek a felét bevándorláspártiak, a másik felét bevándorlásellenesek fizették be. Tegyük fel ebből az 1000 egységnyi adóból 500at kell kifizetni a "bevándorlásra". Nem tök mindegy, hogy kinek a pénzéből fizetik ugyanazt, a nap végén úgyis ugyanott tartunk, hogy 500 egység ki lett fizetve, 500 egység meg bent maradt.
Annak lenne értelme, ha azt mondanánk, hogy csak a bevándorláspártiak adójából befolyt összeg mértékéig fizetjük a "bevándorlást". Magyarul ha a bevándorláspártiak csak 200 egységnyi adót fizettek be, akkor max annyi menne "bevándorlásra", nem 500.
Remélem érthető a különbség.
De ha ezt az ajtót kinyitod, akkor meg a gyerekpártiak adójából mehet csak GYES, a betegek adójából mehet csak kórházi költség, az autóval közlekedők adójából mehet csak út, etc...? Hol van ennek a vége, és főleg hol van az a pont kérdező, amikor te fogsz szarul kijönni ebből a csodálatos rendszerből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!