Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Igy lehet ellopni 300 mrd...

Igy lehet ellopni 300 mrd forintot?

Figyelt kérdés
[link]
2021. szept. 24. 11:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Dr. névnélküli megállapította, hogy 10 évvel ezelőtt olcsóbb volt máshol, mint most nálunk.
2021. szept. 24. 15:33
 22/24 anonim ***** válasza:
37%

14:43

"miért nem kérnek ki egy valós árajánlatot több vállalattól, hogy Ők mennyiért csinálnák meg, mennyi lenne a vasanyag, beton, azok a kövek árai tételenként felsorolva, akár valami számlával igazolva, a munkások száma, órabérük, a munka tervezett hossza, és nyilván a vállalkozók haszna"

Gondolom azért, mert Lőrinc adta a legjobb árajánlatot, a többiek nem vették fel vele a versenyt

;)

Őszintén, nem tudom.

Annyi biztos, hogy amíg mi itt vitatkozunk olyan pénzekről, amelyet a legtöbb ember egész életében nem keres meg, nem hogy egyben nem lát, addig a megfelelő helyen a megfelelő zsebek egyre csak telnek...

Mi pedig vitatkozunk.

Mindenki jól jár, nem?

2021. szept. 24. 15:43
 23/24 anonim ***** válasza:
45%

Én nem vitatkozok. Nem is érdekel igazából az, hogy fent ki hány milliárddal lesz gazdagabb, meg mennyi pénzt keres csak az idő alatt, ímg Én leírok egy kommentet. Nem tudok ezekre a Világ nagy dolgaira kihatni, befolyásolni azokat. Egyet tudok tenni, eldönteni, hogy mit hiszek el, és hogy mit nem. És egy bizonyíték nélküli, levegőbe mondott állítást ami alapvetően teljesen alaptalan vád, azt miért kéne elhinnem? Csak azért, mert Fidesz ellenes? És aki Fidesz ellenes az csakis igazat mondhat?

Nem a Fideszt védem, felőlem a példában lehetne a szomszédom is, akire Valaki név nélkül mondott valamit. Miért higgyek Neki?

2021. szept. 24. 15:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

23# Ja, nem velem vitatkozol, én osztom az érvelésed. Én is utálom ezt a "nem számít mit mond, csak az, ki mondja" felfogást. Teljesen irracionális és abszurd gondolkodás ez.

Nemtom, mit mondjak még.

Köszönöm hogy zavartam, nem akartam

2021. szept. 24. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!