11# ez a demagóg szöveg már iszonyatosan uncsi.
Ha te tudnád, hogy Gyurcsányék mennyit loptak ( már DEMISZ vezetőként ellopta az úttörő vagyont), akkor most nem így beszélnél...
Aranyaiban is es nominalisan is a toredeket loptak pedig mar azert is kez levagast igertek teljesen jogosan.
Leirom ide is Gyurcsany vagyona 1.5 milliard.
Meszaros Lolo vagyona 600 milliard.
Kérdező hányszor írod ki még ugyanazt a kérdést?
Nem tetszett hogy konkrétan cáfolva lett a baromság az előző kérdésnél? Kell egy új ahol nem látszanak a válaszok?
Mi a bizonyíték arra, hogy tényleg ennyivel olcsóbban jönne ki ez az egész? Nem fogom egyik pártját sem, de csak úgy mindenféle bizonyítás nélkül benyögni név nélkül, hogy Ő kiszámolta és 50-60 milliárdból meglenne, az számomra nem hiteles. Ennyi erőből Én is benyöghetném, hogy kiszámoltam és Nekem 400 milliárd jött ki, és még Lölőék fognak ráfizetni.
Ha már ekkora nagy szakértő, akkor miért nem írja ki tételesen, hogy mennyibe kerülne. Gondolom meg van a kilométer hossz, a tervezet pályaszám, meg mindenféle adat. Miért nem írja ki tételesen, hogy ez meg ez ennyibe került, a munkások bére ennyi, a gépek-szerszámok bérleti-használati díja meg ennyi és ennyi. Ha már a nevét nem vállalja, legalább az adatokat publikálja már valami hiteles forrás szerint. A vádnak kell mindig bizonyítania, az meg nem bizonyítás, hogy név nélkül egy szalvétára kiszámoltam hogy ennyibe fog kerülni. A HVG is pont annyira megbízható oldal, mint az Origo. (( Origo a fideszes a HVG meg ellenzéki, ugye? Ha nem, akkor helyettesítsük be a megfelelőket! ))
Előző: mi az a tervezett pályaszám? 😅 Az egy másik forgalom.
Nekem egy szaki mondta, hogy km-nként kábé 1 milliárdra jön ki a vasút megépítése. Mondjuk az csak maga a pálya, a hozzá tartozó infrastruktúra nélkül. Nemtom mennyi a két állomás között a táv, azt szorozd be 2-vel (2 vágány van asszem, plusz ott még van egy híd.
300 milliárd soknak tűnik azért... Jut zsebbe is bőven, az biztos
Azért lettem lepontozva mert megmertem kérdőjelezni egy bemondáson alapuló vádat?
Nem mondtam, hogy valóban 300 milliárdba kerül, azt sem állítottam, hogy az 50 milliárd az igaz. Én annyit állítottam, hogyha megakarunk valami cáfolni azt valamivel bizonyítsuk. Ha Lölő 50 milliárdért csinálta volna, akkor is lenne Valaki név nélküli szakértő, aki benyögi, hogy Ő kiszámolta, és 20 milliárd is elég lenne rá.
Nem vagyok fideszes, de pont az ilyen jellemért nem is tudok azonosulni az ellenzékkel. Amit a Fidesz mond, az biztos kamu, ég ha bizonyíték is van az igazra, de ha arról Valaki csak úgy ír cáfolatot minden hitelt érdemlő bizonyítás nélkül, azt meg elhiszik fenntartások nélkül.
Nem arról akarok Én itt meggyőzni senkit sem, hogy ne higgyük el, hogy Lölő 6x annyiért csinálja, mint amennyibe valójában kerülne, hanem azt, hogy ne kajáljunk be feltétel nélkül minden forrás nélküli, név nélküli bemondáson alapuló vádakat!
Ott az ellenzék nagy és okos csapata, miért nem kérnek ki egy valós árajánlatot több vállalattól, hogy Ők mennyiért csinálnák meg, mennyi lenne a vasanyag, beton, azok a kövek árai tételenként felsorolva, akár valami számlával igazolva, a munkások száma, órabérük, a munka tervezett hossza, és nyilván a vállalkozók haszna. Most komolyan felülünk egy bizonyíték nélküli bemondásra, csak azért, mert az a kormányt bírálja?
Amennyire a kormány szavahihetőségét tekintve vannak fenntartásaink, ugyanúgy legyen a kormányt bíráló hangok felé is fenntartásaink! Nem kell mindent úgy benyelni, mint a kacsa a nokedlit!
14:42 Neked is egy szaki mondta, ki tudja hány évvel ezelőtt, azóta rengeteget emelkedtek az árak. Jelenleg a tavaly téli fa ára még mindig a 2x-esén van. És ez 1 éven belül van. De igen, Te sem tudod pontosan, egy átlag Ember nem tudja, hogy mi és mennyibe kerül akárcsak egy méternyi vasút kiépítésében, ezért kéne az átlag Embereknek megmutatni hogy "Látoood? Ez és ez ennyibe kerül, ezt meg ezt így kell csinálni, és ahhoz kell ez meg ez, ami megint csak ennyibe kerül!".
Számomra sem hihetetlen, ha ebből a 300 milliárdból csurran-cseppen Lölő zsebébe nem kevés, és az sem hihetetlen, hogy valóban fele-negyed ennyiből is meg lehetne oldani, de akkor mutassák az adatokat meg! Ha már a nevét nem vállalta, akkor legalább az általa összegyűjtött adatokat, amik alapján kiszámolta az 50-60 milliárdot, azt mutassa be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!