Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi szól Márki-Zay Péter...

Mi szól Márki-Zay Péter mellett és ellen?

Figyelt kérdés
Függetlenül kérdezlek titeket, nekem egyre szimpatikusabb, de sokat nem tudok róla. (én Fideszes vagyok, de MZP is megoldásnak tűnik) (légyszíves ne a Fidesz ellen, hanem MZP mellett érveljetek)

2021. szept. 18. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
A városában már bizonyított, nincs köze gyurcsányhoz akárhogy is próbálkozik a fidesz propaganda, nem fogják tudni begyurcsányozni.
2021. szept. 18. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Maki-zay gyurcsány balkeze.
2021. szept. 18. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt beszél a programjáról elég részletesen. Ha egyetértesz, az mellette szól, ha nem értesz vele egyet, az ellene.

https://www.youtube.com/watch?v=-AAhGRrlLVs

2021. szept. 18. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Mellette: van némi vezető tapasztalata, a gazdasági folyamatokhoz ért, idegen nyelven beszél.

Ellene: kirakat politikus, öntelt, egoista, önfényező. Hódmezővásárhelyen sem csinált amúgy csodát.

Gyurcsány Ferenccel szemben nem akarja pozicionálni magát, ergo nekem fogalmam sincs, hogy áll vele.... főleg, hogy egy szövetségben van.

Volt egy- két emészthetetlen nyilatkozata. Karácsony fő szövetségese, ha kell támogatója lesz a második körben...az meg olyan, mintha Gyurcsányt támogatná.

2021. szept. 18. 11:56
 5/5 meszike91 ***** válasza:
93%
Jobboldali konzervatív ember aki a vidéki lakosság számára is elfogadható, már pedig a választás vidéken fog eldőlni. E mellett nem egy élősködő politikus, hanem az életben is bizonyította már hogy megállja a helyét.
2021. szept. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!