Baloldal vagy jobboldal?
Ezaz ugorjatok egymásnak keményen, reggel a kávém mellé legyen min szórakozni.
Na jó éjt
"A baloldal továbbá általában nem nemzeti, tehát a saját nemzetének az ellensége."
Úgy bírom ezt.. Mondd már meg hogy a fideszben mi olyan nemzeti azon kívül, hogy a nemzet pénzét nyúlják le?
Mondjuk amit írsz az pont hülyeség.
Jelenleg a legtöbb fejlett ország erősen szociális, baloldali.
Amúgy az meg rettentő szánalmas, hogy csak a - szerinted - rossz példákat hozod. Finnország ahol pont ennek köszönhetően lettek gazdagok az valamiért a felsorolásból kimaradt. :DDDD
Amúgy még a felsorolásod is rossz. Az mszp-szdsz pl. jobb eredményt ért el, mint a fidesz. Ez objektíven kijelenthető, ha valaki tisztában van az adatokkal.
Mikor hallottad az én számból, hogy én azt hallottam a baloldal szájából, hogy bzi nemzetet fognak csinálni Magyarorszagból?
17-esnek teljesen igaza van.
16 Szánalmas, hogy csak a negatív példákat hozod fel. Minden jóléti államot a baloldal hozott létre. Norvégiát, ahol most nyert tegnap a baloldal, miért nem hoztad fel példaként? Dánia sem magától értetődően lett jóléti állam. A baloldal tette azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!