Állítólag számos fővárosi háziorvos tett bejelentést, hogy a baloldali vezetésűek nem segítik, hanem szabotálják az oltási folyamatok lebonyolítását. Mi erről a véleményetek?
"írja közleményében a kormányhivatal."
Kb ennyire lehet igaz.
Olvasgass, fidernyák!
"Azt írták, visszaküldte a DK-s polgármester a kínai vakcinákat, pedig a kormánymegbízott kérte őket vissza"
Nem értem az ide válaszolókat. A mostani kirobbanó Szaniszló botrány egyértelműsítette, hogy ez igaz!
Korábban több kampányt folytatott, hogy az ő kerületében, nem tudom melyikben most így fejből, de oda nem fogad be keleti vakcinákat. Írásban is rögzítette és folyamatosan posztolta a közösségi oldalán, holott a kerületi lakosok ezt nem támogatták.
Ő jelentette le, hogy megmaradt az oltás, viheti a kormány máshová. De ez sem volt igaz, mert nem vitte el a megmaradt vakcinákat a kerületből.
A háziorvosok meg jelezhették, hogy ez miatt ők nem kapnak elég oltást. Én így tudom ez elképzelni.
De a baloldal az pont, hogy Orbánék, tehát magukat mocskolják.
A jobboldal Gyurcsányék, keveritek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!