Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazol a Mi Hazánkra?

Szavazol a Mi Hazánkra?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 20:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%
19 igen a fiókpártja nekik jó ez uram bátyám rendszer meg a fidesz különben benne lennének az összefogásba.
2021. szept. 7. 12:08
 22/28 anonim ***** válasza:
26%
Nincs kézzel fogható bizonyítékotok, eddig csak a saját feltételezéseteiket tálaltátok az gyanánt.
2021. szept. 7. 12:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

#21: Már miért lennének benne az összefogásban? Megmondták, hogy Se Orbánt, se Gyurcsányt nem akarják. Az összefogásban maximum akkor lennének benne, ha ilyen DK, MSZP, meg hasonló pártok nem lennének benne.

Attól hogy valaki útálja Gyurcsányt, még nem kell, hogy szeresse Orbánt. És hidd el, nagyon sokan vannak, akik mindkettőt útálják, nem csak a Mi Hazánkosok.

2021. szept. 7. 12:42
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
22 Elenzéki vagyok változást akkarok meg van az esély nem élek vele ez a bizonyíték.11 Év fidesz hatalom után még mindig nem képesek ennyire változásért.Nekik jó így minden csak szavazatokat nyúlnak le az elenzéktől.Aki fideszes volt az biztos nem a kisebbik pártra szavaz aminek esélye sincs.Most akkar változást nem 11 év után.De biztos jó pènzt kapnak fidesz párt ként.
2021. szept. 7. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:
83%

Abortuszpárti vagyok és nem értek egyet a sorkatonasággal, ráadásul a sorkatonaságnak hivatásos katona rokonom sem látja értelmét.

A vitaindítójuk pedig hajaz a nemzeti konzultációkra. Nem, én nem kérek a Mi Hazánkból.

2021. szept. 7. 15:36
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Legalább még mindig megmaradtak az elveiknél, ha nem is szimpatikus. A többi meg eladná már az anyját is, csak hatalomra kerüljön. Én meg rühellem a moslékot.
2021. szept. 7. 19:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha megmaradtak volna, akkor 2018-ban nem indulnak jobbik színekben, mivel látva a mihazánkos programjukat, a jobbik programjával nem értettek egyet.

Vagyis elvtelenül csak a pozíciókért maradtak a pártban.

2021. szept. 8. 08:51
 28/28 anonim ***** válasza:
A 27 igaza kétszinüek ha veszit az elenzék akkor is biztos helyük vann ha nyer a fidesz szintén.Mert a fidesz örül ha szavazatokat vesszit az elenzék miattuk.
2021. szept. 8. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!