Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jakab milyen szinten nézheti...

Jakab milyen szinten nézheti még le a szavazóit?

Figyelt kérdés

Amikor a parizerrel pózolt azt hittem egyszeri alkalom, és maga is rájön, hogy annyira talán nem kéne lenézni a választóit, hogy ócsóparizeres filléres prolikkal azonosítja őket főleg, hogy ma már az egyszerű szakmunkás is jobban kereshet, mint egy diplomás. Hogy mennyire tartja ezt a társadalmi réteget aztán világosan kiderült a munkagépes emberrel való üveltözéséből, amit feljelentéssel tetézett. Itt nem tudtam igazából eldönteni, hogy tényleg ennyire hülye-e, hogy ekkora öngólt lő vagy miért csinálja, hogy még közzé is teszi.

Most meg itt a tescós akciós prospektus. Ki hiszi el még az országban egy nettó millós körüli fizetésből tengődő, vállalkozást működtető pártvezérről, hogy a tescós leárazásokat lapozgatja? Lehet ennél még kreténebbnek, idiótábbnak nézni a szavazót? Ennyire szerintem még Guyrcsány sem süllyedt soha, de a Figyusz sem a Soros kampánnyal.

[link]

2021. aug. 22. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Az egyszerű szakmunkás éhbérért dolgozik, rabszolgatörvény alatt.szakmunkás vagy diplomás egyforma szarul keresnek és parizerekre telik nekik csak.
2021. aug. 22. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Napi krumpliügynök propagandánkat olvashatták. Találkozunk a jövő héten!
2021. aug. 22. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Ez van neki kiadva a csapatban, neki kell a legsötétebb prolikat megszólítani. At 1-es hozzászólást olvasva, tényleg van az a réteg, akire ez hat.
2021. aug. 22. 17:11
 4/9 Rothadó Narancs ***** válasza:
34%
Jakab a józanság hangja.
2021. aug. 22. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Én bírom Jakabot, a nagy szája ellenére, ő az egyetlen, akitől még a Szektavezér is zavarba jött. :D

Én már a szomszéd részeg bácsit is szívesebbet látnám miniszterelnökként, mint ezt az elmebeteg Orbánt.

2021. aug. 22. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyszerű szakmunkás éhbérért dolgozik, rabszolgatörvény alatt.szakmunkás vagy diplomás egyforma szarul keresnek és parizerekre telik nekik csak."

Ha nekem csak parizerre telne, nem hiszem, hogy jobban érezném magam attól, hogy a kétmilliós fizetést kapó Jakab is parizert eszik.

2021. aug. 22. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Parizer Péter még sokszor bebizonyítja, hogy megtanulta a gyurcsányi leckét:

mindig van alább!

Szavazói pedig direkt így szeretik őt, így szoktatták őket a kommunista nevelőik.

Alpári, harsány prolistílben gyalázza/alázza azt a magyart, azt a melóst, akinek az adóforintjaiból él, és akit pedig --szerinte-- képvisel a parlamentben?

Figyeljétek meg csórit majd akkor, amikor választások után megvilágosodik,

hogy gyurcsánynak nem ő kellett, csak a szavazói, az éhes proletárok!

Na, akkor hogy fog mocskolódni! (már, ha úgy be mer szólni majd a böszmének,

mint ahogy most a magyaroknak!)

2021. aug. 22. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

" Jakab milyen szinten nézheti még le a szavazóit?"

Amennyire azt ők engedik neki. Önérzetük, önbecsülésük, gondolkodásra való képességük régen elsorvadt. Nekik az sem okozna problémát, ha ettől parlagibb módon űzne gúnyt belőlük. Egy jobb kricsmiben is kirívóak lennének IQ-light megnyilvánulásai, és mint itt is megmutatkozik: hasonló a hasonlónak örül.

Jakab a munka helyett segélyre ácsingózók védőszentje. Többször bizonyította,

hogy a valóban munkából élőt, a "melóst" megveti szrba se veszi.

2021. aug. 23. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem Jakab valamelyik parizergyárnak lehet az ügynöke. Mert én már háromszor is vettem magamnak azóta parizert, pedig előtte vagy 20 éve nem ettem már.
2021. aug. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!