Mivel bizonyítanád a MHM "náci" mivoltát?
A Mi Hazánk Mozgalom legtöbb ellenzője nácinak nevezi ezt a pártot, pedig a választási programjában sincs semmi erre utaló.
Akkor tudatlanul gonoszkodnak ezek az emberek? Azt sem tudják, mi az, hogy náci.
Nekik talán jobban tetszik az álhazafi Fidesz-KDNP, amely hatalom- és pénzvágyában hajtja uralma alá az országunkat, vagy a nyámnyila ballibek, akik bólogatójánosként simán kiszolgáltatják azt a külföldnek?
Ennyire félnek egyesek attól, ha végre egy harmadik utas párt őszintén feltárná, beszélne és megoldaná az ország problémáit?
#3.: köszönöm, eddig jópár pozitív tulajdonságot leírtál róluk: én is úgy gondolom, hogy a baloldal szociális érzékenységét és a jobboldal nemzeti elkötelezettségét összeadva azoknál jobb, magasabb szintű politikai rendszer jön létre, hogy a muszlimokkal nem szabad kesztyűs kézzel bánni, hogy a homoszexualitást nem szabadna propagálni, hogy a liberalizmus és kommunizmus jót még nem hozott ennek az országnak.
Ha még hozzátesszük, hogy kormányra kerülésük esetén ígéretük szerint kiiktatják a magyar törvények közül a trianoni passzusokat és a bűnözőket orosz börtönökbe küldik, akkor nem mondhatok mást, mint őszintén sok sikert kívánni nekik, mint a leginkább hazafias gondolkodású és nemzetféltő pártnak.
KÉRDEZŐ: Mivel bizonyítanád a MHM "náci" mivoltát?
ÉN: Bizonyítom.
KÉRDEZŐ: ...
a tyirityan egy riportban nyiltan kijelenti,;-"igen en naci vagyok"!! ennyi errol a kkis kocsogrol eleg is!!
betyar wikiipedia kozonseges utonallo lotolvaj,haramia,rablogyilkos,koztorvenyes bunozo!-(vannak is koztuk szep szammal tobbszorosen visszaeso bunozok)
toroczkai!
aki fidesz parancsra eegy rendorautobol urh-n vezenyelte le a tv szekhaz ostromat!-(van rola foto is)
szzemelyesen ismerem a lacit! egy otromba antiszeemita fereg!-
KÉRDEZŐ: Mivel bizonyítanád a MHM "náci" mivoltát?
ÉN: Bizonyítom.
KÉRDEZŐ: *lepontoz kétszer, amiért válaszoltam a kérdésére tényszerűen
#15.: szokásomhoz híven hozzá sem nyúltam a pontozóhoz, úgyhogy ne vádaskodj tudatlanul és tájékozatlanul!
Az pedig, hogy annyit írtál: "Bizonyítom", nyilván semmit ne bizonyít, legfeljebb a te gyerekes mivoltodat.
Kérdezhetném tovább: hogyan? Mivel?
#14.: "a tyirityan egy riportban nyiltan kijelenti,;-"igen en naci vagyok"!!"
Na, milyenek a nácik? Elő a sztereotípiákkal! És milyen riportban hangzott az el?
"betyar wikiipedia kozonseges utonallo lotolvaj,haramia,rablogyilkos,koztorvenyes bunozo!"
A mostani vezető politikai garnitúra is egy rabló, hazug, hataloméhes banda - akkor maradjanak ezek továbbra is büntetlenül a helyükön, csak mert "betyár wikipédia"?
"Kérdezhetném tovább: hogyan? Mivel?"
Olvasod egyáltalán a válaszokat? Felsoroltam három bizonyítékot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!