Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Amikor az LMBTQ ilyenekkel...

Amikor az LMBTQ ilyenekkel hergel, mégis mi jogon várják el, hogy elfogadjuk őket?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy egyáltalán csak magyarnak tekintsük őket, amikor az államalapítás szent ünnepét ilyen módon mocskolják be?

Lehet idehozni, hogy giccses volt a rendes felvonulás is, de az nem szándékos provokáció volt és a tudatos lábbal tiprása a magukat még nemzeti érzelműnek valló emebrek érzéseinek. Jó kérdés, hogy ilyenkor hol van az érzékenység, vagy az csak LMBT embereknek lehet?

2021. aug. 22. 21:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8 - az a baj, hogy az államalapítás ünnepén nem a Fideszt és Orbán viktort, hanem a magyar államot ünnepeljük.

Nem tudom, érzed-e a különbséget.

2021. aug. 22. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
17%

"alternatív államalapítás"

Miaf@sz?😂😂

2021. aug. 22. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

#11, én persze, hogy értem, csak azt próbálom elmondani, hogyan működik az ilyen adok-kapok lélektana.

Ha mondjuk a román kormány beoltana valami magyarellenes dumát, akkor a legközelebbi román nemzeti ünnepen a magyar ultrák ott fognak tolongani a román nagykövetség előtt nagy Magyarországos zászlókkal, szőröstalpú rigmusokkal. Ez innen nézve baromi tökös dolognak tűnhet, de ki fog megsértődni rajta? A csendes átlagromán, aki ezután azt mondja, "eddig toleráltam a magyarokat, de kibújt a szög a zsákból". És ki fogja megszívni? A székely, aki ott él. Így működik az erőszakspirál.

Szóval röviden: a felvonulás szar ötlet volt, de nagy következtetéseket ebből baromi ostobaság lenne leszűrni.

2021. aug. 22. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!