Amikor az LMBTQ ilyenekkel hergel, mégis mi jogon várják el, hogy elfogadjuk őket?
Vagy egyáltalán csak magyarnak tekintsük őket, amikor az államalapítás szent ünnepét ilyen módon mocskolják be?
Lehet idehozni, hogy giccses volt a rendes felvonulás is, de az nem szándékos provokáció volt és a tudatos lábbal tiprása a magukat még nemzeti érzelműnek valló emebrek érzéseinek. Jó kérdés, hogy ilyenkor hol van az érzékenység, vagy az csak LMBT embereknek lehet?
8 - az a baj, hogy az államalapítás ünnepén nem a Fideszt és Orbán viktort, hanem a magyar államot ünnepeljük.
Nem tudom, érzed-e a különbséget.
"alternatív államalapítás"
Miaf@sz?😂😂
#11, én persze, hogy értem, csak azt próbálom elmondani, hogyan működik az ilyen adok-kapok lélektana.
Ha mondjuk a román kormány beoltana valami magyarellenes dumát, akkor a legközelebbi román nemzeti ünnepen a magyar ultrák ott fognak tolongani a román nagykövetség előtt nagy Magyarországos zászlókkal, szőröstalpú rigmusokkal. Ez innen nézve baromi tökös dolognak tűnhet, de ki fog megsértődni rajta? A csendes átlagromán, aki ezután azt mondja, "eddig toleráltam a magyarokat, de kibújt a szög a zsákból". És ki fogja megszívni? A székely, aki ott él. Így működik az erőszakspirál.
Szóval röviden: a felvonulás szar ötlet volt, de nagy következtetéseket ebből baromi ostobaság lenne leszűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!