Amikor az LMBTQ ilyenekkel hergel, mégis mi jogon várják el, hogy elfogadjuk őket?
Vagy egyáltalán csak magyarnak tekintsük őket, amikor az államalapítás szent ünnepét ilyen módon mocskolják be?
Lehet idehozni, hogy giccses volt a rendes felvonulás is, de az nem szándékos provokáció volt és a tudatos lábbal tiprása a magukat még nemzeti érzelműnek valló emebrek érzéseinek. Jó kérdés, hogy ilyenkor hol van az érzékenység, vagy az csak LMBT embereknek lehet?
Okot keresek?
Akkor ti miért kerestek okot, hogy törványt hozzanak rátok? :D
Szándékos provokáció volt, csak éppen nem te vagy a céltáblája. Apósommal beszélgettünk a hétvégén, azt mondta, úgy érzi, lassan az a ciki, ha valaki nem megy ki a pride-ra. Rá is értetleneül néztem, és nem is értettem, miért érezte magát megtalálva.
Ha én meleg lennék, és rám hoznák ezta törvényt, azért vonulnék fel augusztus 20-án, hogy megmutassam, ez is része a magyar társadalomnak, és hogy engem nem lehet csak így elkussoltatni.
Ugyanakkor ezt nem a magyar kultúrának üzenet, hanem a magyar kormánynak. Ami viszont láthatóan célt téveszt.
Az jó, hogy egyetlen érvet sem hoz fel egyik kritizáló sem, hogy mégis miért kell provokálni a normális többséget állami ünnepen.
Eléggé leleplező rátok nézve ez, hogy mégsem vagytok olyan békés elnyomott kisebbség, ahogy azt állítjátok magatokról.
4 - amúgy az államalapítás az ok a hergelésre? Vagy miről beszélsz rte gyagya?
Én azt nem értem,hogy ezek miért nem Magyarországon rendezték a kis államalapítás gyalázásukat.
Talán túl gyávák hozzá?Féltek,hogy nem úszták volna meg pár monokli nélkül?
Mondjuk utóbbi, jogos lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!