Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok Jakab Péter és...

Mit gondoltok Jakab Péter és a három fideszes fiatal esetéről?

Figyelt kérdés
Aki nem ismeri a sztorit, röviden annyi, hogy az Efotton három fideszes fiatal meg akarta “viccelni” Jakab Pétert egy szatyornyi étellel (párizsi, tészta, stb.) majd Jakab jól kiosztotta őket. Szerintem elég nagy pofáraesés volt a három “ficsúrnak”, meg is érdemelték!😃

2021. aug. 15. 23:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
1es. Tusé.
2021. aug. 16. 07:34
 12/20 anonim ***** válasza:
11%

#4 "Amúgy meg a KDNP ifjúsági szervezetéből jött a 3 csávó, nem a Fideszből..."

Erről a mondatról két dolog jut eszembe:

1. Ott volt az összes kdnp-s fiatal.

2. Mi is a különbség?

2021. aug. 16. 09:55
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
Jakab egy faparaszt, ennyi.
2021. aug. 16. 10:05
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Tekintve, hogy Jakab tényeket sorolt, így ezzel nem tudsz vitába szállni, és láthatóan nem is készültek erre a gyökerek.

Az volt az elképzlésük, hogy hogy zavarba hozzák majd Jakabot és elsétálnak. Láthatóan nem jött össze.

Amúgy az, akit kizökkent az, hogy a másik beszél, az alkalmatlan vitára, pl. te is, mivel komolyan mondtad, amit írtál.

2021. aug. 16. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Nekem Jakab Péter, mint politikus és mint jelenség is rettentően antipatikus. Ezzel az akciójával viszont nőtt egy ici-picit a szememben, mert szerintem szellemes volt, ahogy hiszti, személyeskedés vagy indulatoskodás nélkül reagált, mégis gyakorlatilag a saját farkura hajtotta a fiúk fejét, és megnyomta jó mélyre.

Mindezt azért mondom, mert kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni, mint az IKSZ, meg a Fidelitas szintű politikai óvodák. Olyan az egész, mint amikor a kisfiúk elmennek genyózni apu riválisával egy buksisimiért, hányok az egésztől, rendes szekunder szégyent érzek.

Akármennyire nem bírom Jakabot, jól esett látni, ahogy ezek a primitív kismajmok odaállnak az önelégült vigyorukkal, ahogyan a röhögve előkészített überszellemes troll akciójukkal, majd totál leblkokkolnak és hebegnek habognak. "Mi ezt igazából csak képviselő úrnak szántuk" - anyádat, azt.

2021. aug. 16. 12:11
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Remelem egy eletre megyanulja ez a 3 Taigetoszpozitiv, hogy mielott valakivel ki akar ba*szni, keszuljon fel rendesen. XD
2021. aug. 16. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon látszik az értékelésekből hogy mennyire is baloldali ez a platform.
2021. aug. 17. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

Jól megkapta a fizetett majom banda.

A fidesz-fanoknak inkább kussolniuk kellene, amit a pártjuk művel a nyilasok óta olyan ámokfutás nem volt, helyette nagy mellénnyel provokálnak másokat, elfelejtik hogy a történelemben egy hitvány rezsim sem volt hatalmon a végtelenségig, ennek is vége lesz.

2021. aug. 18. 00:53
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Mi a véleményem erről az esetről? Jakab megmutatta hogy valójában cigány, legalábbis lélekben tutira
2021. aug. 18. 00:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem gondolták át, mert kicsit ittasak lehettek és azzal a bátorsággal mentek oda. Szerintem fogalmazhatunk úgy, hogy házhoz mentek a lóf*szért :)

Jakab egyértelműen nem éhezik, de rámutatott egy fontos problémára, hogy sok ember napról napra él. A nyugati fejlettebb országokban tudnak tervezni az emberek, mert lehet sok dolog drágább, de a fizetésük is jóval magasabb. Én voltam Németországban és kb annyiba kerültek az élelmiszerek mint itt, de itt olyan magas az infláció, hogy még a jóval többet kereső Németek is olcsóbban elintéznek egy bevásálást. A magyarok közül meg rengetegen nyomorban élnek.

De Magyarországon mi a legnagyobb probléma?

Hát Soros meg a migránsok...Jakab erről a problémáról beszélt, ezek a kis p*csök meg viccet csinálnak belőle, na ez ami szánalom.

2021. aug. 18. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!