Mit gondoltok Jakab Péter és a három fideszes fiatal esetéről?
#4 "Amúgy meg a KDNP ifjúsági szervezetéből jött a 3 csávó, nem a Fideszből..."
Erről a mondatról két dolog jut eszembe:
1. Ott volt az összes kdnp-s fiatal.
2. Mi is a különbség?
Tekintve, hogy Jakab tényeket sorolt, így ezzel nem tudsz vitába szállni, és láthatóan nem is készültek erre a gyökerek.
Az volt az elképzlésük, hogy hogy zavarba hozzák majd Jakabot és elsétálnak. Láthatóan nem jött össze.
Amúgy az, akit kizökkent az, hogy a másik beszél, az alkalmatlan vitára, pl. te is, mivel komolyan mondtad, amit írtál.
Nekem Jakab Péter, mint politikus és mint jelenség is rettentően antipatikus. Ezzel az akciójával viszont nőtt egy ici-picit a szememben, mert szerintem szellemes volt, ahogy hiszti, személyeskedés vagy indulatoskodás nélkül reagált, mégis gyakorlatilag a saját farkura hajtotta a fiúk fejét, és megnyomta jó mélyre.
Mindezt azért mondom, mert kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni, mint az IKSZ, meg a Fidelitas szintű politikai óvodák. Olyan az egész, mint amikor a kisfiúk elmennek genyózni apu riválisával egy buksisimiért, hányok az egésztől, rendes szekunder szégyent érzek.
Akármennyire nem bírom Jakabot, jól esett látni, ahogy ezek a primitív kismajmok odaállnak az önelégült vigyorukkal, ahogyan a röhögve előkészített überszellemes troll akciójukkal, majd totál leblkokkolnak és hebegnek habognak. "Mi ezt igazából csak képviselő úrnak szántuk" - anyádat, azt.
Jól megkapta a fizetett majom banda.
A fidesz-fanoknak inkább kussolniuk kellene, amit a pártjuk művel a nyilasok óta olyan ámokfutás nem volt, helyette nagy mellénnyel provokálnak másokat, elfelejtik hogy a történelemben egy hitvány rezsim sem volt hatalmon a végtelenségig, ennek is vége lesz.
Szerintem azért nem gondolták át, mert kicsit ittasak lehettek és azzal a bátorsággal mentek oda. Szerintem fogalmazhatunk úgy, hogy házhoz mentek a lóf*szért :)
Jakab egyértelműen nem éhezik, de rámutatott egy fontos problémára, hogy sok ember napról napra él. A nyugati fejlettebb országokban tudnak tervezni az emberek, mert lehet sok dolog drágább, de a fizetésük is jóval magasabb. Én voltam Németországban és kb annyiba kerültek az élelmiszerek mint itt, de itt olyan magas az infláció, hogy még a jóval többet kereső Németek is olcsóbban elintéznek egy bevásálást. A magyarok közül meg rengetegen nyomorban élnek.
De Magyarországon mi a legnagyobb probléma?
Hát Soros meg a migránsok...Jakab erről a problémáról beszélt, ezek a kis p*csök meg viccet csinálnak belőle, na ez ami szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!