Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok Jakab Péter és...

Mit gondoltok Jakab Péter és a három fideszes fiatal esetéről?

Figyelt kérdés
Aki nem ismeri a sztorit, röviden annyi, hogy az Efotton három fideszes fiatal meg akarta “viccelni” Jakab Pétert egy szatyornyi étellel (párizsi, tészta, stb.) majd Jakab jól kiosztotta őket. Szerintem elég nagy pofáraesés volt a három “ficsúrnak”, meg is érdemelték!😃

2021. aug. 15. 23:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%

Értem.

Szóval amikor Jakab vitt be a miniszterelnöknek száraztésztát meg krumplit - az jó volt és oda illő, nagyszerű performansz egy politikustól aki miniszterelnök szeretne lenni, amikor neki vittek fiatalok egy szatyor kaját, akkor meg megsértődik és kikéri magának. Akkor bezzeg ezek a fiatalok sértőek voltak egy politikussal szemben és hogy merészeltek ilyet tenni.

Aha.

Nektek nem volt elég égés Jakab és a munkagépes története? Muszáj fokozni?

2021. aug. 15. 23:43
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
Párizsi, tészta? Ugyan már! Én konkrétan a szemébe nyomtam volna egy tubus csípős piros aranyat... :D
2021. aug. 15. 23:48
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Belevaló Jakab, jól tette a dolgot, a három majom meg igazán magába nézhetne. Mit provokálják a másikat, közben meg valószínűleg a szüleik pénzén I.H.B-buliznak?
2021. aug. 15. 23:52
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
#1: Na igen, ráadásul az a Parlamentben volt, az ország házában, nem az EFOTT-on. (Amúgy meg a KDNP ifjúsági szervezetéből jött a 3 csávó, nem a Fideszből...)
2021. aug. 15. 23:55
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Csíra ratyik voltak azok a fiatalok, Jakab jól leégette őket.

Nem is értem mit akartak. Arra számítottak, hogy majd zavarba hozzák az egyik legnagyobb szájkaratést egy ilyen piti akcióval?

2021. aug. 15. 23:59
 6/20 anonim ***** válasza:
38%

Csak azt mutatta meg hogy c-taktikával "vitatkozik", és hogy ebben nagyon tehetséges. Hadar-hadar-hadar ráadásnak mindig csak ugyan azokat a szavakat/mondatokat, nem hagyja az embert szóhoz jutni/nem hagyja gondolkodni egy másod percig sem, közben elmond 20-30 mondatot, lényegében kizökkenti az embert a saját ritmusából, és válasz képtelenné teszi.

Ha meg a "vitapartner", (vagy talán inkább áldozat?) szóhoz jut, és érdemi választ tud nyújtani amivel "visszavágni" tudna, azonnal a szavába vág.

Elgondolkodtató hogy ezt amúgy senki nem veszi észre... Tipikus c-vitataktika

2021. aug. 16. 00:14
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Ismerszik a mondás, miszerint aki qrvának áll ne csodálkozzon, ha meg.asszák. A nyikhajok megnyomták Jakabon a play gombot. :) Innen is gratula az értelmi szerzőjüknek, rég láttunk ekkora öngólt. Várjuk a szelfi felhasználását, engedélyt megkapták rá.
2021. aug. 16. 01:26
 8/20 anonim ***** válasza:
29%

Ha zavarba akarod hozni jakabot 2012.01.01 alkotmányos puccsról kell érdeklődni.

Amikor felhozta neki az egyik aktivista decemberben játszotta a hüéyét mintha nem értené és azt mondta most nem ez a legfontosabb baj Magyarországon, hanem a szegénység felszámolása.

Pedig emiatt lakoltatják ki az embereket, emiatt oltatnak, zsarolnak.

2021. aug. 16. 02:50
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Szellemes fricska volt a demagóg párizsihuszárnak.
2021. aug. 16. 06:35
 10/20 A kérdező kommentje:

Szerintem azért kicsit más az, amit Te hoztál fel. Jakab a parlamentbe azért vitte be ezeket az élelimszereket, hogy megmutassa, hogy ennyit kap a magyar nyugdíjas a fidesztől, egy zsák krumplit egy ledolgozott élet után.

Ezek a fiatalok viszont abból akartak viccet csinálni, hogy Jakab közösségi médiára feltöltött bejegyzései gyakran szólnak az egyszerűbb ételekről, mint pl. a párizsi, lecsó stbstb.. miközben Jakab ezzekkel a posztokkal is azt akarja szemlélteni, hogy az országban iszonyatos a drágulás még egy sima párizsi esetében is. Szerintem a két eset nem igazán fér össze, dehát kinek mi.

2021. aug. 16. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!