Létezik olyan, hogy jobboldali homoszexuális?
Nem hiszem el, hogy az első négy válasz között nincs egyetlen erőltetett poénkodás se Szájer Józsefről. Már semmi sem a régi.
Alapvetően a melegjogi mozgalom céljait a legtöbb nyugati országban amúgy tény, hogy a baloldali pártok emelték be a mainstreambe, de ettől függetlenül vannak jobboldali melegek is, igen.
Orbán felteszi a kérdést a kormányűlésen.
-Emelje fel a kezét aki a lányokat szereti.
-Nem rád gondoltam Judit.
Hát, én biszexuális vagyok, és alapvetően jobboldalinak tartottam magam mindig, és ez így is marad-de természetesen azokat az embereket én sem csípem, akik szélsőjobboldalian túlzásba viszik a dolgokat, és már inkább homofóbok, kirekesztőek mint konzervatívok.
Nagy különbség van egy jobboldali ember között, és egy szélsőjobboldali ember között, aki nem bírja elviselni, ha valaki nem pont olyan, mint ő.
Én jól érzem magam a bőrömben, teljesen normálisan (:D) nézek ki, senki nem szokta ránézésre megmondani rólam, hogy a saját nemem is vonz, nem sokan tudják rólam, nem verem nagy dobra, mert minek. Esetleg úgy lehet rájönni, ha ritkán egy buliban ivászatok közben táncolok a saját nememmel is, esetleg megfogom a derekát vagy megcsókolom, de ennél tovább nem mennék nyilvánosan az ellenkező nemmel sem. Mert bármilynemű szexualitás a négy fal közé tartozik szerintem, a csók a max, ami társadalmilag még elmegy.
Nem képzelem magamat sem az ellenkező nemnek, se zsiráfnak, se kecskének, stb., és nem is öltözök annak. Tudom melyik nemhez tartozik a testem, egyszerűen a saját nemem is vonz, ennyi.
Szeretem a hazámat, vallásos is vagyok, de elfogadok mindenkit, Jézus is ezt tanította.:)
Szóval igen, vannak ilyenek, szerintem nem is kevesen, de nem a náci, és nem a ,,nyírjunk ki mindenkit, aki nem olyan mint mi” kategóriában természetesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!