Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Momentumos házalókkal találkoz...

Momentumos házalókkal találkoztatok mostanában?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7! Van két mérnöki diplomám jobboldaliként..Te mit tudsz felmutatni?..
2021. júl. 26. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
17%
#11 Egy főiskolát és egy egyetemet. De lehetsz jobboldali a Fidesz nélkül is. És én le akarom váltani őket, anélkül, hogy bármelyik párthoz tartoznék, valamint anélkül hogy bunkó lennék azokkal, akik bekopognak hozzám. Igaz, úrnak születni kell.....
2021. júl. 27. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
69%
Hozzánk kopogtak..Megmondtam nekik,hogy köszönöm de a Fideszre fogok szavazni.Nálunk elkezdett személyeskedni...Hogy nála is van krumpli satöbbi..Mondtam neki udvariasan hogy köszönöm de nem kell,de a beszélgetést felvettem s megy a központba..Utána már hirtelen beszartak..Nálunk a társasházban vannak baloldali érzelműek de ők sem írtak nekik alá..Minek ..Ők is hazudnak..Cseh Katka olimpiai támogatásra vett frl pénzt aztan megtámadta az olimpiát de a pénzt nrm adta vissza..Ugyanolyan korrupt banda..Sőt még kormányon sincsenek de már lopnak..Kösz..De nem..
2021. júl. 27. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!