Találkoztam Kunhalmi Ágnessel. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nem vicc. Ott lakik pár utcával odébb.
Ma reggel találkoztam vele, beszéltünk pár mondatot egymással. Azt mondta, hogy 2022-ben szeretné, ha rájuk szavaznék.
Mi a véleményetek erről?
2021. ápr. 10. 16:56
2/25 anonim válasza:
Hááát? Ha igy történt, nem vagy egy nagy csajozogép!
3/25 anonim válasza:
Minden képviselő ezt mondja. :)
Ha szimpatikus neked, tedd, ahogy jónak látod. Ha van lehetőséged kérdezgess tőle, és megtudod, egyezik-e a béleményed, szimpatikusak-e.
5/25 anonim válasza:
Én is taliznék vele, de nyáron egy keményebb ülésnap után, és alaposan tisztára mosnám ott alul, a nyelvemmel.
Fürdenie sem kellene előtte.
28F
6/25 anonim válasza:
Rendkívül csinos. Vettél neki virágot?
7/25 anonim válasza:
"Kit érdekel."
Minden magyar embert.
8/25 anonim válasza:
Annak lett volna hírértéke, ha azt mondja, szeretné, hogy a Fideszre szavazz. :)
9/25 anonim válasza:
Én meg lefeküdtem 4x 2012-ben az ellenzéki összefogás egyik vezetőjével, gyere, mérjük össze, melyikünk a menőbb (mondjuk én ma már cikinek érzem, nem is tudja senki)
10/25 A kérdező kommentje:
Ki el?
2021. ápr. 10. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!