Találkoztatok már olyannal, hogy valakinek elmondjátok a véleményeteket, erre ő nem ért egyet, majd bővebben kifejti, UGYANAZT?
Figyelt kérdés
Vagy kérdeztek valamit, amire NEMet mond, majd bővebben kifejti miért IGEN, vagy később abszolút máshogy mondja, vagy egy korábbi információra rácsodálkozik, mintha először hallaná, vagy újra felháborodik rajta? Mi lehet ez? Irtó idegesítő...2013. máj. 12. 16:04
2/6 anonim válasza:
Anyukám :)
pl:
-anyu, ez a pulcsi piros volt.
-nem, mert amikor megvettem, akkor kéket kerestem, de úgy megfogott a színe, olyan szép piros volt, hogy inkább azt vettem meg.
-de hát piros volt, mondom...
-igen, az, miért, milyen lett volna???
3/6 anonim válasza:
Igen, a párom apja ilyen. Be akarjabizonyítani, hogy ő jobban tudja - bár ugyanazt tudja, mint én - de ő jobban.
5/6 A kérdező kommentje:
És mi ez, diszlekszia, vagy mi? Már a fiam is kezdi :( :@
2013. máj. 12. 16:16
6/6 A kérdező kommentje:
16:08 ezen olyan jót nevettem :D De helyzetben elképesztő bosszantó tud lenni...
2013. máj. 12. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!