Momentumos házalókkal találkoztatok mostanában?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 19:17
2/13 anonim válasza:
Nalunk volt 1..Mondtam neki hogy ne haragudjon de a Fidesznek adom,de köszönöm hogy keresett..Utána olyan stílusba kezdett beszelni..
3/13 A kérdező kommentje:
Engem is felcsengetett ma este két nőszemély. Szinte számonkérően mondta, hogy már három hete hiába próbálkoznak. Mondom azért, mert három hétig házon kívül voltam... Viccesek voltak, nekem is el kellett volna hajtani őket, de udvariasan végighallgattam a meggyőzőnek semmiképp nem nevezhető mondókájukat.
2021. júl. 19. 19:27
4/13 anonim válasza:
Én nem, eddig, de ha idejönnének elzavarom őket.
5/13 anonim válasza:
Hozzám még nem jöttek de hiába jönnének
6/13 A kérdező kommentje:
A Szabó Tímeához erősen hasonlatos ballib szomszédasszonyom boldogan csaholt nekik, annak elég a szivárványos zászlót meg "szegény" migránsok jogait emlegetni és máris orgazmus-közeli állapotba kerül.
2021. júl. 20. 07:19
7/13 anonim válasza:
Milyen kár, hogy ide is begyűrűzik, a tolvaj-hazug Fidesz agymosó politikája. Igaz, amellett nem kell gondolkozni. Bár agy nélkül nehéz is lenne.
8/13 A kérdező kommentje:
Milyen kár, hogy ostoba általánosításba bocsátkozol. Aki nem tud azonosulni a Momentummal, az már rögtön agymosott fideszes. Ja, teljesen logikus.
2021. júl. 26. 12:01
9/13 Senior Séf válasza:
Bizony veszélyes dolog mostanában szellőztetni, ha földszintes házban lakik az ember. A múltkor is öt perc szellőztetés alatt 8 légy, 3 Harlekin katicabogár, 1 ingatlanközvetítő, meg 2 momentumos agitátor került a konyhába.
10/13 anonim válasza:
Dk-s vagyok ,elküldtem a múltkor a picsába őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!