A magyar kormány a kereszténység miatt hozta az LMBTQ-val kapcsolatos törvényeit?
Figyelt kérdés
A Fidesz-KDNP kormány köztudottan a keresztény értekeket képviseli:
De persze nem csak a kulturkereszténységben nyilvánul meg. A kormány tagjait lehet látni vallási tekintélyekkel:
A kereszténység köztudottan elutasító az LMBTQ életformával kapcsolatban, erre a magyar kormány részéről ezeket láthatjuk:
Törvénybe foglalták, hogy az apa a férfi az anya a nő:
Megtiltották a nemváltoztatás lehetőségét:
Aztán itt van ez is:
Ez az egész most arra megy ki, hogy a magyar kormány jóban akar lenni a kereszténységgel, vagy pedig maga is egyetért ezekkel a nézeteivel?
2021. júl. 18. 16:32
1/6 A kérdező kommentje:
Ohh nem ide akartam írni, hanem valláskritikába!!!
2021. júl. 18. 16:34
2/6 anonim válasza:
"A Fidesz-KDNP kormány köztudottan a keresztény értekeket képviseli" Ja, a szavaiban, a kirakatban.
Mit keres a kérdésed a Felnőtt párkapcsolatok kat.-ban?
3/6 A kérdező kommentje:
Véletlenül írtam ide. Ezt a rovatot nézegettem, aztán nem váltottam...
2021. júl. 18. 16:36
4/6 anonim válasza:
"Ez az egész most arra megy ki, hogy a magyar kormány jóban akar lenni a kereszténységgel, vagy pedig maga is egyetért ezekkel a nézeteivel?" Sem-sem. A kormány szavazatszámot maximalizál. OV volt már minden, képvisel ő bármiféle értékeket, ami akkor és ott az újraválasztását segíti.
5/6 anonim válasza:
Náluk nem lehet semmire sem rájönni, mert lényegében, mondhatni, hogy igen, de valahogy egy lépéssel előrébb jár minden mostanában a környezetükben, és ahhoz mérten "varrják visszafele a gombot".
6/6 anonim válasza:
Tisztázzuk Kérdező, a Fidesz csak hivatkozik a keresztény értékrendre, de semmi köze hozzá! A Fidesz egyáltalán nem keresztény párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!