Létezik háttérhatalom?
Létezik a háttérhatalom vagy csak egy összeesküvéselmélet? Igaz, hogy a médiát, a közéletet, a politikát, a gazdaságot és ezzel együtt a társadalmat is egy háttérhatalom teljesen maga alá vonja? Vagy minden úgy van, hogy azt mondják?
Szerintem létezik. Teljesen egyértelmű. Engem csak azok a birkák zavarnak, akik mint a jó csicska elhiszi, sőt még terjeszti is azt a sok szennyet, ami a médiában és a közéletben megjelenik, ezzel még jobban befolyásolva a társadalmat. Lehetetlen, hogy a tőkések és a hataloméhesek ne uralkodnának, érezhető. Szerintem a 21. század nagyon totális eszméje a modern liberalizmus lesz, ami azért is veszélyesebb a fasizmusnál vagy a kommunizmusnál, mert szavakban a szabadságot támogatja, de közben olyan totális rendszert épít ki, amely ellehetetleníti az ellenkező véleményt és a társadalomban is ellenségképeket gyárt. Ezt a háttérhatalom pontosan tudja. Csak néhány ember vagy család, aki biztosan tagja: Rothschild család, Rockefeller család, Soros György és a birodalma, Bill Gates, Mark Zuckerberg, valamennyi amerikai, brit és francia elnök, a legnagyobb nemzetközi televíziók, újságok tulajdonosai, az EU, az ENSZ és más nemzetközi szervezetek, valamint szövetségek valamennyi vezetője stb. Illetve vannak a "szolgák", akik akár tudtuk nélkül is nekik szolgálnak, akár a siker miatt, akár más miatt, például ilyenek az influenszerek, a celebek, akik arra jók, hogy megtörjék az embert, befolyásolják még jobban őket illetve, hogy eldobhassák őket, mint a bábokat, ezzel eltereljék a figyelmet a sokkal lényegesebb dolgokról, illetve még idetartoznak a kisebb politikusok is.
"Miért lenne összeesküvés-elmélet? Jó persze minden az, ami nem igazolt, de ezt nem mi tudjuk igazolni."
Akkor ki? A Soros Gyuri bácsi?
Mondjuk a tagok. Például a Rothschild család. Vagy azok, akik magasabb rangon vannak.
Túl szép a világ ahhoz, hogy mindenkit a puszta szándék vezéreljen.
#8.
Bár nem vagyok marxista, de Marx szerint már maga a pénz is háttérhatalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!