Létezik tényleg háttérhatalom vagy illuminati?
Na most az lenne a kérdésem hogy nagyon sok reklám vagy filmben szimbólumokat lehet látni de miért Mindenki azt mondja hogy ez biztos hogy az Illuminati vagy háttérhatalom műve és hogy ha ők csinálják miért és mivel tudnának ezzel befolyásolni minket?
Mi a célja annak hogy telerakják a reklámokat szimbólumokkal?
és ott vannak a zenészek katy perry stb.
Honnét veszik hogy ők is az illuminati hirdetői mi van hogy ha csupán csak Ebből csinálnak pénzt?
Ezekkel a szimbólumokkal mégis hogy tudnának befolyásolni az emberiséget?
Nem mondtam hogy nincsen Illuminati vagy nem hiszek benne de szerintem sokan már bele mesélik a dolgokat sok mindenben..
Valaki ezt nekem el tudná magyarázni akkor tisztán érthetően hogy a tévében a médiában a szimbólumok esetleg hogy ha ezek illuminati szimbólumok Akkor miért szerepelnek minden hol ha olyan titkos társaság lenne és hogy tudnának befolyásolni minket ezekkel a jelekkel? Mert semmit nem tudnak csinalni hogy csak egy mindent látó szem megjelenik...
Èn is minden nap rakhatok egy napot valahova ès ez még nem jelenti hogy ez befolyásol minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!